Dezvoltarea bebelușului în primele luni de viață

Ți-ai ținut pentru prima dată în brațe puiul de om și nu ai mai putut de fericire? Ai trecut peste experiența nașterii și acum te poți bucura în sfârșit de familia pe care o visai? Ai ajuns acasă, însă nu reușești să îl alaptezi pe cel mic? Nu dispera, există formule speciale de lapte praf care îi pot asigura necesarul de vitamine și minerale pentru o dezvoltare ca la carte.

Deși laptele matern este o sursă extraordinară de nutrienți, există și mame care ajung în imposibilitatea de a alăpta. Medicina a evoluat extraordinar de mult în ultimii 30 de ani motiv pentru care există o gama variată de formule de lapte asemănătoare ca și compoziție laptelui matern. Mare atenție însă, unele produse sunt pline de zaharuri ceea ce înseamnă că ar trebui evitate cu desăvârșire.

În cazul în care te afli în imposibilitatea de a alege o anumită marcă, poți merge pe recomandarea medicului pediatru, acesta fiind cea mai indicată persoană. Cu o vastă experiență în domeniu și cu multiple cunoștințe tehnice, un medic poate face diferența între diverse produse pe baza listei de ingrediente, dar și în urma feedback-ului primit de-a lungul timpului de la diverse alte mămici.

Foarte multe femei aleg să meargă pe varianta cutiilor de lapte praf Topfer datorită recenziilor extraordinare. În plus, este un produs BIO ceea ce înseamnă că absolut toate ingredientele din compoziție provin din agriculturi certificate ecologic.

Lista de ingrediente

Pentru o proaspătă mămică, buna dezvoltare a bebelușului este primordială așa că o eticheta curată va avea mare succes. Producătorii au înțeles acest aspect și s-au străduit să scoată pe piață formule sigure, cu ingrediente sănătoase care să nu pună în pericol viață celui mic.

Printre cele mai importante ingrediente se numără:

·                      acizii grași;

·                      probioticele, atât de necesare în primele luni de viață atunci când sistemul digestiv este în formare;

·                      oligoelemente pentru o dezvoltare armoniosă;

·                      fibrele

·                      vitamina D, esențială pentru sănătatea oaselor și pentru fixarea calciului

Gama de produse

Fiecare tip de formulă este adaptată nevoilor bebelușului ceea ce înseamnă că trebuie schimbată la o anumită perioadă de timp. Pe măsură ce bebelușul crește, cerințele sale sunt altele, iar producătorii Topfer au reușit să dezvolte câteva produse special concepute pentru a satisface necesitățile unui copil în primii ani de viață.

·                      Laptele praf Topfer Bio Lactana Pre este recomandat a fi folosit în cazul unei alimentații mixte. Sunt mămici care nu reușesc să producă suficient lapte matern astfel că trebuie să ofere celor mici un supliment de formulă;

·                      Laptele praf Topfer Lactana Bio 1 se folosește în primele 6 luni de viață. Formulă este îmbogățită cu culturi Bifidus, atât de necesare bebelușului pentru reglarea tranzitului intestinal;

·                      Lapte praf Topfer Lactana Bio 2 se folosește începând cu luna a 6. Din acest moment, bebelușul primește și mâncare solidă, însă laptele va rămâne în continuare principala sursă de hrană;

·                      Laptele praf Topfer Lactana Bio 3 se poate folosi începând cu luna a 10 până la vârstă de 2 ani când se poate trece la consumul laptelui de vacă. Această formulă este îmbogățită cu vitamine pentru buna funcționare a întregului organism.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5