Dorin Dobra: Veniţi la vot, puneţi ştampila pe USL şi de luni putem să contruim România puternică!

 

Dorin Dobra  - candidat pentru funcţia de senator, în Colegiul 2 – îi îndeamnă pe bistriţeni să voteze Uniunea Social Liberală dacă îşi doresc un guvern USL, o viaţă mai bună şi o Românie puternică.

 “Dragii mei alegători, dacă vreţi ca USL să rămână la guvernare, atunci veniţi duminică la vot. Dacă vreţi ca următorii patru ani să nu fie la fel ca ultimii patru, veniţi la vot duminică, puneţi ştampila pe candidaţii USL. Un vot pentru candidaţii USL e un vot pentru guvernarea USL, e un vot pentru oamenii care caută un loc de muncă, pentru familiile care vor să îşi vadă copiii crescând într-un oraş prosper şi pentru pensionarii care au dreptul la o bătrâneţe demnă şi liniştită. Un vot pentru USL e un vot pentru o viaţă mai bună”, a transmis Dobra bistriţenilor, în cadrul unei conferinţe de presă.

În opinia sa, nici măcar 1 din 10 bistriţeni nu şi-ar mai dori o guvernare PDL, iar lipsa de la vot ar însemna de fapt o susţinere pentru acest partid.

Speranţa mea personală este că duminică vor veni cât mai mulţi alegători la vot, pentru că alegerile din 9 decembrie vor stabili cum va fi guvernată România în următorii patru ani. Ştiu că sunt foarte mulţi bistriţeni ce ăşi doresc să avem în continuare un guvern USL.

Avem nevoie de toate voturile bistriţenilor, cei care stau casă nu fac altceva decât să dea voturile leor celor de la PDL. Nu cred că mai există astăzi în Bistriţa, nici măcar un om din 10, care să ăşi dorească ca PDL să guverneze România. Aşa cum nu cred că mai există un bistriţean care să îşi dorească să ne întoarcem la tăierile de salarii, pensii, la concedierea a mii de oameni, la închiderea a sute de spitale şi şcoli. Din păcate, chiar asta se va întâmpla dacă oamenii nu vin la vot”, şi-a argumentat punctul de vedere Dorin Dobra.

Finalmente, candidatul la funcţia de senator a menţionat că duminică este rândul alegătorilor să cuvântul.

Sper să facă acest lucru într-un număr cât mai mare. Cred că cei mai mulţi dintre bistriţeni îşi vor dedica o jumătate de oră din viaţa lor pentru a veni la vot şi a pune ştampila pe candidaţii care merită să ajungă în Parlament.

Dragii mei, toată munca noastră şi toate speranţele noastre îşi vor găsi un răspuns în voturile pe care le daţi duminică. Aşa că noi vă spunem: veniţi la vot, puneţi ştampila pe USL şi de luni putem să contruim România puternică”, a spus Dorin Dobra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5