Liderii judeţeni de la PNL se întâlnesc, azi, la Bucureşti cu şefii de la centru

Azi, de la ora 10.00, liderii bistriţeni ai PNL se vor întâlni cu şefii de la centru. Reprezentarea nu va fi doar la vârful partidului, la discuţii urmând să fie prezenţi, pe lângă Gelu Muthi, preşedintele PNL Bistriţa, şi deputatul Ioan Ţinţean, liderul judeţean PNL, şi alţi liberali din structura organizatorică a PNL B-N, în principiu, vicepreşedinţii din cadrul Biroului Politic Teritorial: Maxim Pop, Stelian Dolha, Valer Bindea, Terente Ciui, Dorin Popescu, Ioan Deneş, Nastasia Bob.

,,Va fi o întâlnire cu preşedintele Crin Antonescu şi cu secretarii generali ai partidului, o întâlnire organizatorică pe evaluarea modalităţii şi stadiului la care alianţa cu USL a ajuns în judeţul nostru.

O spun cu oarecare mândrie pentru simplu motiv că aceste întâlniri de la Bucureşti sunt precedate de nişte evaluări pe care responsabilii naţionali le fac. La Bistriţa, aceste evaluări au avut loc acum două săptămâni, şi în urma acestor evaluări, judeţul nostru a fost printre primele judeţe invitate la Bucureşti pentru a purta discuţii interne de data aceasta pe realizarea alianţei cu USL”, a declarat vicepreşedintele PNL B-N Dorin Dobra.

Se va pune la cale strategia pentru locale, dar mai ales se vor pune pe masă variantele pentru primăriile din judeţ. Bistriţa reprezintă o miză, atât pentru PSD, cât şi pentru PNL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5