Dorin Dobra: Mă pun la dispoziţia DNA, pentru turism electoral la referendum

Candidatul pe care USL îl va propune pentru Colegiul 1 Senat se lansează în cursă cu un autodenunţ pentru DNA. Dorin Dobra vrea să fie astfel solidar cu liderii USL de la nivel central, citaţi de procurorii anticorupţie, pentru instigare la vot.
“Din solidaritate cu liderii mei naţionali, mă pun la dispoziţia DNA. deoarece am realizat turism electoral. În week-end-ul 27-29 iulie, am fost plecat din România, adică eram într-o activitate de turism, iar la întoarcere, duminică după-amiaza, în zi electorală, am votat undeva pe traseul Oradea-Cluj”, şi-a motivat “reclamaţia” Dobra.
El a menţionat că toţi liderii politici ar urma să treacă pe la DNA şi apoi în puşcărie, în aceste zile în care invitaţia la vot este o acuzaţie.
“Dacă tot ajungem aici cu DNA-ul şi cercetările, mă pun la dipoziţia DNA. Sunt undeva pe listele suplimentare în judeţul Bihor. Am decăzut cu toţii ptin mâinile lungi ale preşedintelui, instituţionale, e adevărat, la un nivel atât de jos încât o invitaţie la vot a unui lider de partid se tranformă într-o potenţială acuzaţie a acestuia. În cazul acesta, înseamnă că toţi liderii politici ai acestei ţări e cazul să meargă mai întâi la DNA şi apoi la puşcărie. Fiindcă toţi am invitat la vot cetăţenii acestei ţăro, la acest referendum şi la alte alegeri”, a argumentat Dorin Dobra.

Comentarii

08/09/12 00:57
Vizitator,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5