Lista de prioritate cu persoanele îndreptăţite să beneficieze de locuinţă ANL, în dezbaterea Consiliului Local Bistriţa

Consiliul Local Bistriţa va discuta, în şedinţă extraordinară, lista de  prioritate pentru anul 2017 cuprinzând persoanele îndreptăţite să beneficieze de o locuinţă  construită prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.  

         În perioada 1 noiembrie-30 decembrie 2016, au fost depuse un număr de 205 cereri de solicitare a repartizării unei locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe în anul 2017.

         Comisia socială a verificat cererile şi documentele justificative necesare şi a constatat că nu toate persoanele îndeplinesc condiţiile legale pentru a avea acces la o locuinţă ANL. Astfel, pe lista de prioritate figurează 166 de persoane, iar un număr de 39 de persoane nu îndeplinesc criteriile de acces la o locuinţă ANL, se arată în documentaţia proiectului.

Comisia de analizare a solicitărilor şi repartizare a locuinţelor construite prin A.N.L. i-a avut în componenţă pe primarul Ovidiu Creţu, în calitate de preşedinte, viceprimarii Gelu Muthi şi Cristian Niculae, consilierii locali Maria Miheştian (PSD), Attila Antal (UDMR) şi Mărioara Gaga Seica (PNL), directorul executiv Vasile Marina, consilierul juridic Lucica Raţiu, consilierul Mihaela Horotan şi inspectorul Lavinia Cristina Bulea.

Contestaţiile împotriva acestei hotărâri a Consiliului Local al municipiului Bistriţa se vor adresa Primarului municipiului Bistriţa în termen de 7 zile de la afişarea listelor de prioritate, iar soluţionarea se va asigura în termen de 15 zile de la primire, în condiţiile legii.

         Repartizarea locuinţelor se va face tot printr-o hotărâre a Consiliului local al municipiului Bistriţa, în baza listei de priorităţi aprobată.

***

În luna decembrie, au fost recepţionate de către ANL un număr de 138 locuinţe pentru tineri, din care 43 de garsoniere și 95 de apartamente cu 2 camere, construite în amplasamentul din Str. Subcetate (etapa III) şi  repartizate în trei blocuri (șapte tronsoane) cu regim de înălţime Sp+ P+3E+M (subsol parțial + parter + 3 etaje + mansardă). Acestor spaţii oocative li se adaugă şi cele eliberate de chiriaşi, din varii motive.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5