Maxim Pop (PNL) : Cred că pot să conving sângeorzenii că sunt un candidat bun de primar

Săptămâna aceasta a fost semnat, la Sângeorz Băi, protocolul de colaborare al Uniunii Social Liberale, în prezenţa liderilor judeţeni ai PNL, deputatul Ioan Ţintean, şi ai PSD, deputatul Radu Moldovan. În oraşul staţiune, fiecare formaţiune va avea propriul candidat de primar şi propria listă pentru statutul de ales local, a anunţat, viceprimarul liberal Maxim Pop.

„Sigur, nu ne vom înjura, aşa cum se spunea. Ne vom bate în proiecte, ce putem să realizăm. Eu am învăţat mult în aceşti ani de când sunt viceprimar, cred că pot să conving sângeorzenii că sunt un candidat bun la funcţia de primar”, a precizat Maxim Pop, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, deputatul Radu Moldovan ar fi anunţat că la Sângeorz Băi, în calitate de candidat pentru şefia CJ BN, îi va susţine public pe ambii candidaţi. „Am avut o întrebare pentru deputatul Radu Moldovan: dacă vine în Sângeorz, ca şi candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, cum va susţine PSD? Răspunsul a fost că el nu va susţine PSD, ci USL. Ne va prezenta pe amândoi, dacă vreţi oamenii să aleagă pe unul dintre noi, iar USL să funcţioneze”, a explicat viceprimarul oraşului Sângeorz Băi.

Liberalul a adăugat că va face „o campanie bună”, că va respecta protocolul atât cât se va putea, dar fără a aduce jigniri şi injurii contracandidaţilor săi. Totuşi, Maxim Pop a reamintit o promisiune a primarului Roland Venig, care ar fi spus în campania din 2008, că dacă liberalul va fi alături de el, în 2012 se vor inversa rolurile, ceea ce nu se va mai întâmpla.

Altfel, partenerii liberalilor din ACD, conservatorii lui Ioan Buia, se pare că vor merge pe mâna …pesediştilor, din sânul cărora s-au şi desprins. Este o dovadă că socotelile protocolare de la Bucureşti nu se potrivesc cu cele din târgurile Bistriţei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5