Preşedintele Radu Moldovan: Vă asigur că voi câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean. Cristian Niculae va fi un primar de succes

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi al PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, susţine că dacă echipa social-democraţilor se va mobilize, va ieşi învingătoare după alegerile locale din iunie 2020.

“Trebuie să ne asumăm ceea ce am greşit, sfinţii sunt în icoane. Suntem oameni, supuşi greşelii şi e constructive să ni le asumăm, săînvăţăm din ele şi să mergem înainte. Vă asigur că deşi nu am foarte mult elan, pentru că politica şi administraţia uzează foarte tare, pentru această minunată echipă din Bistriţa, din judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru oamenii minunaţi care au fost alături de mine şi mi-au dat mai mult decât am visat, am luat decizia să îmi mai depun o dată candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean. Vă asigur că voi câştiga. Nu e o lipsă de modestie şi nu e o aroganţă, dar îmi stau dovadă şi alături faptele din cei 8 ani care sunt un fundament de credibilitate pentru ceea ce vom propune cetăţenilor pentru următorii 4 ani. Sunt convins că, dacă cu toţii ne vom mobiliza, aşa cum ştim noi că s-o facem când e nevoie, începând cu mine şi terminând cu fiecare dintre voi, vom bate absolute toate analizele şi pronosticurile care ne spun că Primăria Bistriţa va fi pierdură de PSD”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

Liderul PSD BN a spus că nominalizarea partidului pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, Cristian Nicula, “nu este perfect, nu este sfânt”,  “dar este un om de bună credinţă”, care “ a venit cu toată credinţa să se pună în slujba comunităţii”, “care a învăţat enorm de mult într-un timp foarte scurt” şi care “va fi un primar de succes”, dacă va continua proiectele actuale şi va atrage soluţii pentru toate celelalte nevoi ale municipiului.

În mesajul transmis la Conferinţa de alegeri a PSD Bistriţa, Radu Moldovan a punctat şi investiţiile pe care Consiliul Judeţean le-a făcut în municipiu, în ultimii 8 ani, în valoare de 164 milioane euro, circa  770 milioane lei. Numai pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa au fost atrase 46 milioane de euro, iar toate instituţiile culturale au fost mutate în casă nouă (4.4 milioane euro). Pentru  infrastructura Bistriţei, Consiliul Judeţean a alocat  851.000 euro milioane euro (în total, în 2019 şi 2020).

Pentru reţele de apă şi canalizare, în prima etapă,au fost alocate 15, 2 milioane euro,însă în Master Planul al cărui contract de finanţare va fi semnat peste 2 săptămâni sunt prevăzute investiţii de 65 milioane euro. Gara CFR, sediul RAR, investiţii de 13,4 milioane de euro, dar şi sportul au constituit priorităţi, prin promovarea Complexului Sportiv de la Unirea.

„Să le spuneţi fără rezervă oamenilor că atât Primăria Bistriţa, cât şi Consiliul Judeţean sunt pe locuri fruntaşe în ţară pentru proiectele de dezvoltare şi fondurile atrase pediferite axe de finanţare. Îmi doresc foarte mult ca această familie minunată a noastră din Bistriţa şi din judeţ  să iasă din această stare de letargie  - asta e realitatea – pentru că nu are de ce să vă fie ruşine de ceea ce am făcut noi, aici, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în Bistriţa, în celelalte oraşe şi în celelalte comune”, a transmis Radu Moldovan.

 

Comentarii

07/02/20 07:05
Doina bistrițeană

Bistriță de struți și creți
Repugnată-n cântăreți,
Bistriță, strict imbecilă
Ce votează cu Dăncilă,
Razii, camarazi și pene,
Aghesmuind arteziene,
Turnătorii, dintre clerici,
Târnosind foste biserici,
De la Matei spre Tihuța
Pleacă lingăi cu periuța,
Și de la Beclean la Șanț
Suci și deneși fac bilanț,
Iar de la Teaca la Zagra,
Ne joacă la alba-neagra.

Harap-Alb suie Cocoșul
Slugă la-împăratul-roșu,
Retușând pârtii și schițe
Printre cuști de veverițe.

Prietene, cât mai discuți
Bistrița de creți și struți?
Prietene, cât mai regreți
Bistrița de struți și creți?

09/02/20 16:50
Ganditor

Bistrița este ca o casă răsturnată cu fundul în sus.
Bistrițenii vor o noua Variantă Ocolitoare Sud iar uni politicieni penibili propun lărgirea imposibilă a străzilor de pe fosta centură!

"VREM O NOUA VARIANTA OCOLITOARE BISTRITA
SUD
NU VREM LARGIREA STRAZILOR DE PE FOSTA CENTURA"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2756762351071498&set=a.187357494...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5