Primăria Bistriţa, singura din ţară unde programul cu publicul este între 7-19. Ioan Turc: Eu plec la 12 noaptea

Primarul Ioan Turc consideră că una dintre măsurile anunţate în programul de guvernare locală, care a fost deja implementată, vizează prelungirea programului de lucru cu publicul.
„Suntem singura primărie de municipiu reşedinţă de judeţ din România în care serviciile care au interfaţă cu publicul funcţionează după un asemenea program, de la 7 dimineaţa până la ora 19. Rugămintea este să transmitem cât de puternic acest mesaj ca oamenii să afle într-un număr cât mai mare şi să nu mai stea inutil la cozi”, a declarat Turc.
Edilul Bistriţei a menţionat că şi el lucrează după un program extins. „Programul nostru este unul extins. Se plâng unii dintre colegii noştri că au program de la 7 dimineaţa la 7 seara. Când merg acasă sau dacă cumva se întâmplă să fie noaptea să se uite la biroul meu, becurile ard până undeva la ora 12. Eu plec din Primărie undeva la miezul nopţii şi asta este zi de zi, nu este ceva special, nu este o excepţie”, a adăugat Ioan Turc.
În context, Ioan Turc s-a referit şi la platforma City Health, un pas important către digitalizare, prin care municipalitatea ţine legătura cu cetăţenii. În perioada următoare, bistriţenii vor putea să propună proiecte care să fie realizate din bugetul pe anul 2021 la secţiunea „Bugetare participativă”. De asemenea, vor fi realizate şi sondaje, pentru a ajuta autorităţile în luarea celor mai bune decizii cu privire la cele mai bune investiţii din oraş.
Din luna martie, Primăria Bistriţa va avea un nou site, care va avea inclusiv o aplicaţie care va răspunde şi mai bine exigenţelor bistriţenilor.
Primarul Bistriţei a menţionat şi proiectul care urmăreşte întărirea mediului antreprenorial – Inovare Bistriţa 2030 – aflat în implementare.
Nu în ultimul rând, Turc a menţionat că, la capitolul promisiuni onorate se numără şi extinderea iluminatului pe str. Tărpiului şi Agronomului, dar şi o nouă abordare a curăţeniei în oraş, o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei, ai ADI Deşeuri şi ai Supercom întâlnindu-se de două ori pe lună pentru a monitoriza acest serviciu. În perioada următoare va fi căutată şi o soluţie pentru îmbunătăţirea serviciului de colectare selectivă a deşeurilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5