Liga I, etapa a 33-a: Gloria Bistri]a - CS Otopeni 3-1

Puncte ochite, puncte lovite

Ioan Ovidiu Sabau ramane la Bistrita sau, cel putin aceasta victorie ar trebui sa-l tina in curtea lui Jean Padureanu. Un meci care a apartinut in intregime echipei antrenate de Motul si care a debutat in forta in fata aproximativ 400 de spectatori. Dupa cum a fost de asteptat, prima ocazie a apartinut lui Zaharia, dar care trage pe langa poarta aparata de Bobariu.

Primul gol este marcat în minutul 30, atunci când Zaharia executa o lovitura libera, Bobariu respinge cu pieptul, dar Andrei Muresan introduce mingea în poarta. Gloria ataca în valuri poarta oaspetilor, iar patru minute mai târziu Nalati centreaza în careu, Frasinescu este atent si înscrie pentru 2-0. Oaspetii nu se demoralizeaza, joaca pe contre, iar în minutul 37 vor înscrie prin Victoras Iacob, care surprinde defensiva bistriteana precum în curtea scolii si scorul este 2-1. În minutul 43, Rada si Hora sunt eliminati de pe teren, dupa ce s-au certat, fiind vazuti de asistent. Prima repriza se încheie cu presiunea Otopeniului pe poarta lui Albut, dar la vestiare s-a intrat tot cu scorul de 2-1.

Repriza a doua incepe mai lent, cele doua echipe reducand destul de mult motoarele. Cu toate acestea, se joaca mult pe contre, cu mingi mult suite, dar golul al treilea este marcat tot de bistriteni, omniprezentul Zaharia aducand bucuria pe fata incruntatului Ioan Ovidiu Sabau.

La scorul de 3-1, Gloria acumuleaza 38 de puncte si se pregateste pentru vacanta de vara, sigur, dupa ce va juca ultima etapa cu echipa antrenata de Ion Balaur - Gloria Buzau.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]