Uniunea Social - Liberală a devenit funcţională

Biroul de presă al ACD Bistriţa-Năsăud

Preşedinţii PNL, PC şi PSD au semnat sâmbătă la Parlament, Protocolul de constituire a Uniunii Social-Liberale. Preşedintele PC, Daniel Constantin şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au semnat mai întâi acordul prin care ACD aprobă constituirea USL. Preşedintele PNL şi preşedintele PSD, Victor Ponta, au semnat apoi protocolul de constituire, între ACD şi PSD, a Uniunii Social-Liberale.

Cei trei lideri politici semnatari ai protocolului au declarat la unison că schimbarea începe acum, românii având de astăzi o alternativă reală şi consolidată în alegeri.

În dimineaţa zilei de 5 februarie, conducerile PNL, PSD şi PC au validat constituirea USL. Ulterior, preşedinţii partidelor au ţinut cuvântări şi au făcut o fotografie de grup în faţa presei.

Liderul PNL BN a menţionat că alianţa între PNL, PC şi PSD se parafează la fel de rapid şi de eficient pe cât se doreşte şi scoaterea României din grava criză morală, politică şi economico-financiară în care actuala putere a aruncat ţara.

,,Am înţeles cu toţii lecţiile anului 2010, am ascultat şi vocea celor mai mulţi dintre români. Astăzi, mai repede şi mai durabil decât se aştepta oricine, ne dăm mâna cu doctrina noastră, cu identitatea şi istoria noastră, ne dăm mâna cu toţii pentru prezentul şi viitorul acestei ţări. Cu încrere în drepturile poporului român la prosperitate şi demnitate, cu încredere în viitor, cu gând bun, cu Dumnezeu vom merge înainte!’’ a conchis Ioan Ţintean.

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud a mai apreciat că în cel mai scurt timp posibil, Uniunea Social-Liberală va deveni funcţională şi la Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5