Victor Ponta şi ministrul Turismului, Mircea Dobre, la standul judeţului Bistriţa-Năsăud de la Târgul de Turism! Preşedintele Radu Moldovan: Culoare şi autenticitate

A doua zi a Târgului de Turism al României a adus la standul de prezentare a judeţului Bistriţa-Năsăud o serie de oficialităţi, prieteni şi mesageri ai acestor ţinuturi. 
 
"Zâmbete, culoare și autenticitate la standul județului Bistrița-Năsăud în cea de-a doua zi a Târgului de Turism al României!
Astăzi, alături de sute de vizitatori ai standului județului Bistrița-Năsăud, am primit și vizita unor prieteni ai oamenilor de pe tărâmurile noastre: fostul prim-ministru Victor Ponta, ministrul Turismului, Mircea Dobre, secretarul de stat Alexandru Pugna și doamna deputat Doina Pană. Județul nostru a fost reprezentat la înălțime și mă bucur că o parte din lucrurile unice ale județului nostru au ajuns până la cei mai importanți actori publici și privați ai turismului din România și din afara țării!", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-NJăsăud, Emil Radu Moldovan.
 
Judeţul Bistriţa-Năsăud este reprezentat de ADI Turism în Bistriţa-Năsăud, Consiliul Judeţean, CCI BN, Primăria Bistriţa şi Asociaţia Turist în Bistriţa-Năsăud, prin preşedintele Emil Radu Moldovan, viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, primarul Doru Crişan (Prundu Bârgăului), Răzvan Cerceja (director ADI), Gabi Onul (Năsăud), creatoarea populară Virginia Linul.  
 
Agenții de turism, tour-operatori, organizații și asociații de turism naționale, regionale și internaționale, ghizi de turism, jurnaliști și bloggeri de turism, artiști și fotografi vor fi prezenți la Târgul de Turism al României 2017. Expozanții își vor promova ofertele și serviciile, animând cele șase pavilioane.  Vizitatorii vor avea acces la sute de oferte speciale pentru turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, turism de aventură, sejururi, croaziere sau vacanțe în destinații exotice.
 
Pe o suprafață de 14 mii de metri pătrați își vor expune companii din Albania, Bulgaria, Croația, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia și Ungaria. Anul acesta, Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, ANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Antrec Romania – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5