100 locuri de muncă vacante în agricultură, în Danemarca şi Portugalia

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în luna ianuarie, la Timişoara, o bursă a locurilor de muncă sezonieră în sectorul agricol din Danemarca.

Potrivit datelor furnizate de directorul executiv Otilia Râpan, director executiv al AJOFM BN, în cadrul unei conferinţe de presă, angajatorii danezi caută 100 de persoane care să muncească în ferme din Danemarca şi Portugalia la cules de mazăre, în perioada 1 martie-1 iunie.

Dacă lucrătorii se adaptează cerineţelor, în timpul contractului din Portugalia, li se va oferi şansa unui nou contract, în Danemarca, în perioada 1 iunie-1 septembrie. Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată. În Portugalia se plăterşte 0.3-0.4 euro/kg, iar în Danemarca 0.4-0,6 euro/kg.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, pe adresa de email [email protected], instruc’iunile de aplicare fiind pe site-ul www.greenpeas.dk.

Preselecţia persoanelor care aplică se face telefonic sau prin email de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face de către consilierul EURES al AJOFM BN, în cazul bistriţenilor, şi anume de Adina Preda.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5