11 medalii obţinute de înotătorii bistriţeni la Summer Trophy, organizat de CS Tibi Bistriţa şi H2O Team la Târgu Mureş

Nu mai puţin de 389 de înotători de la 29 de la cluburi au fost înscrişi la a II-a ediţie a competiţiei de înot Summer Trophy. Organizatorii competiţiei desfăşurate la bazinul olimpic din Târgu Mureş, săptămâna trecută, au fost Clubul Sportiv Tibi Bistriţa şi H2O Team Târgu Mureş.

CS Tibi a fost organizator dar şi participant, având 22 de înoători în competiţie. Sportivii bistriţeni au câştigat 11 medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint şi 6 de bronz.

Au obţinut medalii de aur Cătălina Moldovan la 100 m liber, Sorana Gherman la 100 m spate, Ştefan Ropan la 100 m bras. Argintul a fost adjudecat de Cătălina Moldovan la 100 m spate, Ştefan Ropan la 400 m mixt, în timp ce Carla Bora la 50 m liber, Beatrice Chibulcutean la 100 m fluture, Ştefan Ropan la 100 m spate, 100 m fluture şi Cătălina Moldovan la 100 m bras şi 100 m future au obţinut bronz.

“Mulţumim sponsorilor, ajutorul acestora făcând posibilă organizarea aceste ediţii, mulţumim şi părinţilor implicaţi în organizare. Din nou colaborarea cu H2O Team Târgu Mureş a fost excelentă în organizarea acestei competiţii. Este cea mai importantă competiţie de înot organizată de un club bistriţean, dar trebuie să menţionam că în colaborare cu un club din alt oraş şi în bazinul olimpic din Târgu Mureş, cu cronometraj electronic”, a declarat preşedintele clubului bistriţean, Tiberiu Horgoş. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5