Şase medalii obţinute de sportivii de la CS Tibi, la concursul internaţional de înot de la Wels

La finele săptămânii trecute, sportivi de la CS Tibi s-au aliniat la startul Competiţiei Internaţionale de Nataţie Speedomeeting, desfăşurate în oraşul Wels din Austria.  Participarea înotătorilor bistriţeni a fost posibilă în cadrul proiectului “Înotul- punte de legătura între oraşele înfrăţite  Bistriţa şi  Wels”, cofinanţat din bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2015.

Deşi concurenţa a fost acerbă - 892 de sportivi din 12 ţări - sportivii clubului au obţinut 6 medalii, din care o medalie de aur prin Farkas Cristopher la 50 m fluture, una de argint prin Horis Carţiş la 50 m bras şi patru de bronz prin Carla Bora la 50 m liber, 50 m fluture, 50 m bras şi Cătălina Moldovan la 100 m bras.

Sportivii clubului au reprezentat cu brio oraşul lor şi consider că merită toată aprecierea noastră. În 13 iunie, clubul nostru în colaborare cu clubul H2O Team din Târgu Mureş organizează a doua ediţie a concursului internaţional de înot Summer Trophy, concurs care se va desfăşura în bazinul olimpic din Târgu Mureş, cu sistem de cronometraj electronic. La prima ediţie, desfăşurată anul trecut, au participat 382 sportivi de la 34 de cluburi din ţară şi Ungaria”, a declarat preşedintele clubului bistriţean Tiberiu Horgoş.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5