15 ani de slujire arhierească a Părintelui Episcop MACARIE DRĂGOI la Episcopia Europei de Nord ! Întru mulţi şi fericiţi ani, Preasfinţia Voastră!

 
Cu prilejul aniversării a 15 ani de slujire arhierească a Părintelui Episcop MACARIE DRĂGOI la Episcopia Europei de Nord îi adresăm alese urări de sănătate şi belşug duhovnicesc, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitatea pastorală încredinţată. 
Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu şi pentru oameni, împlinite în slujirea arhierească misionară pe care o arătaţi, să se pogoare în sufletul şi viaţa Preasfinţiei Voastre, dăruindu-Vă roade alese şi binecuvântate!
Întru mulţi şi fericiţi ani, Preasfinţia Voastră!
  Redacţia „Răsunetul” 
 
La începutul săptămânii arhierelul s-a aflat pe meleagurile natale, pe Valea Ţibleşului. 
 
Când împlinesc 15 ani de slujire arhierească, Domnul Atotmilostiv m-a învrednicit să săvârșesc dis de dimineață Dumnezeiasca Liturghie în biserica în care am fost botezat din satul meu năsăudean natal Spermezeu, fiind înconjurat de dragostea celor apropiați ai mei și străjuit de blânda prezență a părinților: tata Vasile și mama Ana care s-au spovedit și s-au împărtășit la slujbă. Lor le sunt recunoscător, lor le mulțumesc, întâi de toate, pentru că mi-au transmis credința vie a strămoșilor noștri, bună cuviința, smerenia, bunătatea, stăruința. Virtuți ale simplității, trecute cu vederea prea ades în lumea în care trăim.
Să mulțumim cu toții înaintașilor noștri și să ținem și noi nesmintit, cum au ținut și ei, pentru noi, toate cele ale mântuirii și rânduielii cerești.
Cu îmbrățisare și binecuvântare în Hristos Arhiereul Cel Veșnic,
+Părintele Episcop Macarie

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5