250 de persoane şi-au căutat un loc de muncă, la Minibursa organizată de AJOFM! La Beclean, şomerii sunt aşteptaţi în 1 octombrie!

Nu mai puțin de 250 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, cu preponderenţă şomerii indemnizaţi aflaţi în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, au participat vineri, la sediul instituției, la Minibursa Locurilor de Muncă. Pe lângă aceştia, au fost şi 4 persoane private de libertate aflate în Penitenciarul Bistriţa, care execută pedeapsă în regim deschis şi semideschis, dar şi membrii Consiliului Consultativ al AJOFM Bistriţa – Năsăud.

Din cauza condiţiilor impuse de pandemie, intrarea persoanelor la bursă s-a făcut în serie mică, şi pe masură ce solicitanţii de locuri de muncă îşi finalizau interviul cu angajatorii, intra o nouă serie, cu respectarea normelor COVID.

 „Un număr de 8 agenţi economici au participat la bursă, oferind 479 locuri de muncă vacante, dintre care 35 pentru persoanele cu studii superioare şi  444 pentru persoanele cu studii medii şi profesionale. Agenţii economici participanţi la bursă au fost SC LEONI Wiring Systems RO SRL (128 locuri de muncă), SC RAAL SA (130 locuri de muncă), SC E-CABLAJE SA (118 locuri de muncă), SC ITALTEXTIL Sărata SRL (53 locuri de muncă), SC PROLEMATEX PROD COM SRL (2 locuri de muncă) şi grupul de firme SC TERAPLAST SA, SC TERAGLASS Bistrita SRL, SC TERABIO PACK SRL, cu  48 locuri de muncă”, ne-a declarat directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan.

Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite pentru persoanele cu studii superioare au fost: analist cumpărări, brand manager, controlor financiar, inginer de cercetare în echipamente şi instalaţii bord, inginer mecanic, inginer producţie, inginer calitate, şef birou resurse umane, reprezentant comercial. Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale au fost posturi vacante pentru controlor calitate; confecţioner tâmplărie din aluminiu şi PVC; electrician; frezor universal; gestionar depozit; instalator; lăcătuş mecanic; magaziner;  manipulant mărfuri; mecanic întreţinere; montator subansamble;  muncitor necalificat; operator maşini CNC; operator mase plastice; reglor injecţie; reglor la maşini de prelucrare mase plastice; responsabil mentenanţă; reprezentant comercial; sculer matriţer; sudor; strungar; stivuitorist; şef de schimb; tehnician calitate; tehnician echipamente de calcul si reţele; tehnician/instalator frigotehnist tehnician mentenanţă; tâmplar montator; tâmplar universal.

„Mă bucur că am putut veni în sprijinul actorilor sociali, angajatori şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. O acţiune similară, respectiv o noua Minibursă a locurilor de muncă, va fi organizată de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud în data de 1 octombrie 2021, la Punct de lucru Beclean”, a menţionat Otilia Râpan, director executiv AJOFM BN.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5