AJOFM BN: În 17 septembrie, Minibursa locurilor de muncă! Ce posturi sunt disponibile!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza în data de 17 septembrie 2021, începând cu ora 11.00, Minibursa Locurilor de Muncă. Minibursa locurilor de muncă este organizată de către AJOFM Bistriţa – Năsăud la solicitarea unor agenţi economici din judeţ pentru meserii incluse în următoarele ramuri de activitate:
2932- fabricarea unor piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule;
2931- fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule;
1310- pregătirea fibrelor şi filarea fibrelor textile;
2221- fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor şi profilelor din material plastic;
 
Dintre meseriile ofertate la bursă, amintim: analist cumpărări; brand manager; controlor calitate; confecţioner tâmplărie din aluminiu şi PVC; frezor universal; gestionar depozit; inginer producţie (dezvoltare produs); inginer chimist; inginer mecanic; instalator; inginer tehnic; lăcătuş mecanic; manipulant mărfuri; mecanic întreţinere; montator subansamble; muncitor necalificat; operator maşini CNC; operator mase plastice; reglor injecţie; reglor la maşini de prelucrare mase plastice; responsabil calitate; responsabil mentenanţă; reprezentant comercial; sculer matriţer; sudor; strungar; stivuitorist; şef birou resurse umane; şef de schimb; tehnician calitate; tehnician mentenanţă; tehnician/instalator frigotehnist. 
 
"Scopul acestui eveniment este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bistriţa – Năsăud. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va cuprinde aproximativ 250 de locuri de muncă vacante", menţionează directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan. 
 
 
 
 
 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5