3 Motive reale pentru care localizarea GPS poate ajuta o companie sa reduca diverse cheltuieli

Administratorii de companii care au ca si activitate de baza transportul de marfuri catre diverse destinatii, adesea se afla in cautarea unor solutii eficiente prin care sa poata administra cat mai eficient flota de masini. Operativitatea soferilor din cadrul acestor companii depinde intr-o foarte mare masura de modalitatea in care aceste masini sunt administrate de catre managerul de flota. Pana nu demult, administrarea unei flote de masini reprezenta un proces destul de ineficient in lipsa unor tehnologii special dezvoltate in acest sens. Aplicatiile de monitorizare a flotei reprezinta in conditiile actuale o veritabila necesitate atat pentru companiile mici cat si pentru cele mari care au ca si acvtivitate principala transporturile.

            La momentul actual exista pe piata numeroase aplicatii de monitorizare a flotei care pot veni in sprijinul companiilor de transport, una dintre cele mai bine cotate fiind Multifleet, o aplicatie revolutionara de monitorizare a flotei care utilizeaza un serviciu de localizare GPS, dar care vine totodata si cu o varietate de beneficii care pot ajuta companiile sa reduca semnificativ numarul unor cheltuieli inutile, generate de catre soferii indisciplinati. Aplicatia Multifleet poate fi obtinuta foarte simplu de la www.multifleet.ro. In conditiile date, iata 3 motive pentru care o astfel de aplicatia poate ajuta companiile de transport sa isi reduca numeroase cheltuieli inutile.

            Intreaga flota este supravegheata in permananta.

            Unul dintre motivele principale pentru care o astfel de aplicatie a devenit un strict indispensabil pentru companiile de transport moderne se datoreaza faptului ca aceasta permite o monitorizare permanenta a flotei de masini. Astfel orice masina pe care este implementat un astfel de sistem de localizare, va putea fi monitorizata indeaproape, astfel ca orice nereguli apar pe parcursul unei livrari, vor putea fi solutionate in cel mai scurt timp.

            Aplicatia emite numeroase alerte atunci cand se produc nereguli.

            Utilitatea acestor aplicatii este data insa de faptul ca pot emite in timp real numeroase alerte, in functie de neregulile produse. De cele mai multe indisciplina soferilor este pricnipala cauza pentru care companiile de transport sunt puse in situatia neplacuta de a suporta cheltuieli inutile. Depasirea limitei de viteza, abatarea de la ruta prestabilita, stationarea pentru vreme indelungata cu motorul pornit, precum si un stil de condus sportiv sunt doar cateva dintre situatiile care pot genera cheltuieli aditionale. In momentul in care se petrec astfel de situatii, aplicartia va emite in mod automat o alerta cu privire la lucrurile pe care soferul nu le respecta. In conditiile date, aceste situatii vor putea fi remediate inainte de a produse pagube financiare companiei.

            Aplicatia de monitorizare permite o mai buna comunicare cu dispecerul.

            O buna comunicare intre dispecer si angajat reprezinta modalitate foarte practica prin care se poate obtine o eficienta mult mai mare din partea soferului. O comunicare permananta cu angajatii permite solutionarea unor probleme care apar spontan mult mai rapid, inainte ca acestea sa se transforma in cheltuieli insemnate pentru compania care livreaza marfa. Asadar, o astfel de aplicatie este ideala pentru orice companie de transport si nu numai

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5