36 cadre didactice au devenit Mediatori Şcolari

O nouă ocupaţie pentru, cea de Mediator Şcolar, a fost confirmată prin examenul de absolvire a programului de specializare pentru ocupaţia de Mediator Şcolar, organizat la CSEI nr. 1 din Bistriţa.
Comisia de examinare, alcătuită din prof. Ioana Gavrea – preşedinte, prof. Mariana Vlad – membru şi director Liceul Agricol Bistriţa, lector dr. Mariana Irimia – membru şi dr. Tiberiu Irimia – secretarul comisiei, au testat, cu exigenţă şi profesionalism, cursanţii, care au trecut cu brio examenul, confirmând astfel atribuirea Certificatului de Mediator Şcolar, eliberat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, împreună cu Ministerul Învăţământului, celor 36 de candidaţi la această nobilă ocupaţie.
Furnizorul de formare profesională a fost Asociaţia Karuna din Bistriţa, care se implică în proiecte utile şi necesare pentru perfecţionarea cadrelor didactice.
De menţionat faptul că unitatea şcolară CSEI nr.1 Bistriţa, condusă cu pertinenţă şi profesionalism de către prof. Doris Vass – director şi Mariana Moldovan – director adjunct, este o unitate etalon în judeţ în cadrul învăţământului special.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5