C.S.E.I. Nr. 1 Bistriţa – gazda consfătuirilor destinate profesorilor de psihopedagogie specială din învățământul special

Profesor Bumbu Corina

La Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1, Bistrița s-au desfășurat Consfătuirile pentru învățământul special - secțiunea profesori de psihopedagogie specială, la care au participat cadre didactice din județul nostru.
Tematica propusă a fost variată. Doamna director prof. Vass Imola Doris a deschis consfătuirile cu un discurs de bun venit și a prezentat ordinea de zi. Doamna director adjunct prof. Moldovan Mariana a prezentat materialele primite de la Inspectoratul Școlar Județean: studiul ,,Învățământul special vs învățământ incluziv – o abordare rațională” – conf. univ. dr. Adrian Roșan; prezentarea cărții ,,Repere privind evaluarea elevilor din învățământul special și special integrat”.
Profesorii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1, Bistrița au propus spre dezbatere câteva teme de actualitate pentru cadrele didactice din învățământul special: ,,Proiectarea didactică”- prof. Bumbu Corina, ,,Testele de evaluare inițială”- prof. Pasztor Nicoleta, ,,Curriculum la decizia școlii”- prof. Marica Livia și oferta cursurilor de formare a Casei Corpului Didactic Bistrița-Năsăud – prof. Rusu Crina. Materialele au fost însoțite de exemple de bune practici. Acestea au fost apreciate de către profesorii școlilor speciale din județ.
Consfătuirile s-au încheiat cu discuții pe problematica învățământului special.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5