4000 de măşti distribuite persoanelor defavorizate din comuna Mărişelu. Absolvenţii de gimnazială şi liceu, sprijiniţi pentru susţinerea examenelor

În comuna Mărişelu, în aceste zile, 60 de persoane sunt izolate la domiciliu, însă primarul Horea Petruţ ne-a declarat că nu a fost niciun caz de infectare cu noul coronavirus. Primăria a dezinfectat în această perioadă toate instituţiile şi staţiile publice, ba mai mult, a comandat 4000 de măşti pentru persoanele vulnerabile şi cu o situaţie materială precară. Purtarea măştilor este obligatorie în toate instituţiile publice, inclusiv în magazinele de pe raza comunei.
Primarul, împreună cu conducerea administraţiei locale, a fost alături de oameni pe toată durata stării de urgenţă, ajutând inclusiv cu ducerea de alimente la domiciliu, acolo unde a fost nevoie.
În aceste zile, sunt pregătiri intense pentru revenirea copiilor de clasa a VIII-a la cursuri pentru pregătirea Examenelor naţionale, dar şi cu microbuze pentru absolvenţii de liceu care vor da Bacalaureatul.
Se pare că în acest an nu vom avea parte de evenimente culturale majore, cel mai probabil Festivalul de Tradiţii „la Poalele Măgurii”, dar şi Festivalul de Teatru „La Hanul lui Mânjoală” fiind amânate pentru anul următor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5