5 idei de produse care nu ar trebui sa lipseasca la inceput de an scolar copiilor

Chiar daca anul scolar a inceput deja si ghiozdanul celor mici este pregatit corespunzator, cu toate cele necesare pentru provocarile noului an, nu de putine ori parintii sunt pusi in situatia de a face diverse achizitii suplimentare care sa faciliteze invatatul celor mici la clasa. Pe langa manualele pe care cei mici le primesc la clasa din partea scolilor, copii, mai ales cei mici, au nevoie suplimentar si de cateva materiale didactice sau diverse produse scolare astfel incat invatatul si scoala cu toate misterele ei sa devina o reala placere inca de la inceput. Pregatirea pentru noul an este una destul de minutioasa si stresul este de asemenea omniprezent pentru parintii care vor de fiecare data sa se asigura ca micilor elevi nu le lipsesc absolut nimic din ghiozdan.

            Necesitatile unui scolar, chiar si atunci cand se vorbeste de cei mici sunt multiple daca se ia in calcul faptul ca pe langa manualele clasice, elevii moderni au totodata si numeroase alte necesitati pentru a putea transforma invatatul intr-un proces mult mai practic si mai facil. O varietate de rechizite scolare se regasesc astazi si in cadrul magazinului online Bekid.ro , un magazin creat in totalitate pentru cei mici. Iata asadar 5 idei de produse care nu ar trebui sa lipseasca din ghizodanul celor mici.

            1. Carioci, creioane si stilouri.

            Creioanele, stilourile si cariocile sunt instrumente de scris indispensabile elevilor din clasele primare unde majoritatea activitatilor desfasurate la clasa presupun coloratul, invatatul literelor si scrierea ulterioara a acestora in caietele speciale. Toate aceste instrumente de scris si colorat ar trebui sa se regaseasca in ghiozdanul oricarui scolar.

            2. Penar.

            Copiii sunt prin natura lor destul de dezorganizati, astfel ca atunci cand utilizeaza instrumente de scris, de foarte multe ori au tendinta de a le arunca la intamplare in ghiozdan. O modalitate foarte practica prin care ii putem invata sa fie mai organizati este prin achizitionarea unui penar, unde cei mici isi pot pune toate creioanele, cariocile si stilourile pe care le utilizeaza la clasa.

            3. Acuarele si pensule.          

            Ora de desen este poate una dintre cele mai interesante si mai distractive materii avand in vedere ca aici, cei mici invata sa picteze si sa transpuna prin desen lucruri care ii pasioneaza si care ii inconjoara. Pentru a putea face acest lucru, este necesar ca parintii sa se asigure ca opteaza pentru acuarele de calitate si de pensule pentru ca micutii sa se poata bucura de operele lor de arta.

            4.  Truse de matematica.

            Matematica este o materie care necesita foarte multa implicare din partea celor mici, astfel ca acestia vor avea necvoie de cateva obiecte create special pentru aceasta materie, precum un compas, un echer, un lianiar si o radiera. De cele mai mutle ori este mult mai simplu sa se achizitioneze o trusa pentru matematica care contine toate cele necesare unei bune desfasurari a orei de matematica.

            Odata cu inaintarea in varsta a celor mici si odata cu trecerea anilor, necesitatile acestora se vor schimba radical, insa lucrurile vor deveni mult mai simple pentru parinti, care nu vor mai trebui sa aleaga de unii singuri rechizitele pentru copii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5