7 idei pentru o schimbare a casei în sezonul de primăvară

Decorarea a fost întotdeauna interesantă, dar există ceva special în redecorarea casei tale pentru sezonul de primăvară. Primele raze de soare nu sunt doar un semnal de a lua timp pentru curățenia de primăvară. Vremea caldă este o șansă de a elibera spațiu acasă și de a da un impuls imaginației pentru a încerca câteva idei noi de decor de primăvară. Acest lucru nu trebuie să însemne upgrade-uri stresante și costisitoare, ci mai degrabă note frumoase de culoare ici și colo.

1. Pregătește-te să oferi casei tale o schimbare de primăvară la preț accesibil, începând cu decorațiunile de Paște. Totul face parte din distracție, mai ales dacă vrei să creezi o atmosferă specială în casa ta.

2. Îmbunătățiți canapeaua cu câteva perne decorative noi în diferite culori, broderii și imprimeuri. Și de ce să nu așezați canapeaua chiar sub ferestre dacă aveți această opțiune. Tot ce rămâne este să te întinzi și să te relaxezi în lumina naturală în timp ce te bucuri de frumusețea primăverii.

3. Poți începe cu un aranjament de flori proaspete care va aduce prospețime și confort casei tale. Florile sunt conexiunea vie cu lumea exterioară, ceva magic care va sparge austeritatea biroului tău de acasă. Un accent floral de primăvară este uimitor de unul singur, dar este și mai impresionant atunci când este așezat peste o față de masă în carouri sau inspirată de grădină.

4. Adaugă un plus de culoare încăperii prin schimbarea draperiilor sau a perdelelor. Este de necrezut cât de mult pot schimba o cameră!

5. Adu culoare dormitorului tau inlocuind nuantele inchise ale setului de iarna cu culorile proaspete ale primăverii, cum ar fi verde, roz pal sau galben-portocaliu. Combinați perne, pături, cuverturi de pat  și lenjerie de pat nouă și îndrăzneață.

6. Lasă starea de spirit colorată să acopere și baia! Scufundați-vă în varietatea bogată de prosoape - în culori calde sau mai strălucitoare, cu margini discrete sau broderii vesele!

7. Și să nu uităm de bucătărie! Păstrează-ți lucrurile esențiale de zi cu zi la îndemână, punându-le în borcane, boluri și vaze pe o masă mare de tăiat în centrul bucătăriei. Combină și potrivește și creează-ți propriile seturi distractive cuun prosop rotund de bucătărie și un prosop brodat cu diverse modele. Combinați cu îndrăzneală și amintiți-vă că frumusețea stâ în contrast!

Primavara aduce o senzație de prospețime, dar și un nou inceput. De aceea ideea de a schimba locuința ne vine adesea tocmai în această perioadă a anului. În plus, poți miza oricând pe culori mai proaspete și pastelate, care nu sunt atât de potrivite pentru perioada de iarnă, de exemplu.

Sursă:  keramo-bg.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5