7 Lucruri pe care nimeni nu vi le spune despre elevatoarele auto

Căutați să investiți într-un elevator auto foarfeca sau un elevator auto 2 coloane? Iată câteva informații pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra un elevator auto și pe care furnizorii de astfel de utilaje nu se vor înghesui să vi le dezvăluie.

 

#1 Elevatoarele auto funcționează după un principiu simplu

 

Elevatoarele auto sunt utilaje grele create cu scopul de a ridica aproximativ doi metri de la sol autovehicule în vederea depanării. Dar cu toate că par extrem de sofisticate, elevatoarele auto funcționează pe baza mecanicii fluidelor și modul lor de acționare nu diferă cu mult față de cel al unui pistol cu apă.

 

#2 Nu sunt mari diferențe între elevatoarele auto ieftine și cele scumpe

 

Mai mult sau mai puțin, toate elevatoarele auto sunt create cu scopul de a ridica de la sol autovehiculele și indiferent de prețul lor, toate utilajele de acest fel își îndeplinesc cu brio chemarea. Însă, în momentul în care veți dori să achiziționați un astfel de utilaj, veți observa că prețurile diferă mult în funcție de model. Diferența însă, nu constă în scopul pe care îl îndeplinește fiecare din elevatoarele auto, ci în detalii precum sistemele de blocare și deblocare acționate automat sau manual.

 

#3 În funcție de elevatorul ales, aveți nevoie de o podea specială

 

Nu cumpărați niciodată un elevator înainte de a verifica pe ce tip de beton poate fi instalat. Dacă podeaua din atelierul dumneavoastră nu îndeplinește cerințele minime de instalare ale producătorului, nu numai că nu veți putea obține autorizația de utilizare a elevatorului, dar nici nu-l veți putea ancora.

 

#4 Pentru a beneficia de garanția producătorului, elevatoarele trebuie montate și operate de personal calificat

 

Chiar dacă dumneavoastră împreună cu echipa de mecanici pe care o conduceți ați putea monta elevatorul fără ajutor de specialitate, dacă nu sunteți autorizați pentru această activitate, mai bine nu vă încumetați deoarece riscați să pierdeți garanția producătorului. Multe din elevatoarele noi dispun de certificate de garanție cu ajutorul cărora puteți repara utilajul în caz de avarie. Însă cei mai mulți producători nu își asumă răspunderea dacă elevatorul a fost instalat de persoane necalificate sau a fost utilizat în scopuri diferite față de cel pentru care a fost creat.

 

#5 Valoarea la revânzare a unui utilaj este mai mare dacă acesta are carte de revizii

 

Unele utilaje se vând împreună cu o carte de revizii, altele nu. Dacă aveți de ales, optați întotdeauna pentru cele care au această carte de revizii deoarece în ea se trec toate reviziile sau reparațiile suferite de utilaj de-a lungul perioadei de utilizare. Nu vă gândiți că reviziile vor avea loc într-o altă manieră în funcție de existența acestei cărți. Dar dacă ea există, se poate spune că oferă o oarecare transparență în legătură cu modul în care a fost folosit utilajul respectiv, iar acest lucru este o condiție pe viitorul proprietar o va aprecia sincer.

 

#6 Nu veți putea folosi elevatorul auto imediat după achiziție

 

Nu vă faceți planuri imediate în legătură cu utilizarea elevatorului auto nou cumpărat. Obținerea autorizației de operare necesită timp și va fi nevoie ca în interiorul service-ului să aveți pe cineva care poate opera în mod legal utilajul ori de câte ori este nevoie. Colectarea documentației necesare în vederea obținerii autorizației cere timp și chiar dacă afacerea dumneavoastră depinde de acest elevator, va trebui să vă mai descurcați o perioadă și fără el.

 

#7 Investiția într-un elevator auto scump se poate amortiza la fel de repede ca investiția într-unul ieftin

 

Dacă dispuneți de un buget limitat, investiți într-un elevator auto cu două coloane cu sarcină maximă de ridicare mare. Este eficient, îndeplinește funcția de bază a unui elevator obișnuit și se operează ușor. Pe de altă parte, dacă bugetul vă permite, puteți alege un elevator special creat pentru reprezentanțele Mercedes sau BMW. Este considerabil mai scump, dar dacă un astfel de elevator vă va ajuta să atrageți un număr mai mare de clienți care conduc mașinile respective, investiția se va amortiza la fel de repede ca și cum ați fi cumpărat un elevator auto convenabil.

 

Comentarii

14/09/21 16:29
Martin Schwartz

Problema cu localul este că eu, de exemplu, aș dori să susțin magazinul după colț. Dacă mă întrebați, totul se transformă în digital ca loc de vânzare, aveți mobile.de, care este în fiecare țară, apoi se deschid o mulțime de alte piețe mici, cum ar fi https://negustorul.ro/, care sunt la fel, mutând același produs. Aveți o astfel de varietate online, vă puteți cumpăra un serviciu complet de mașini, așa cum se vinde aici https://autocom.swiss/… La naiba, chiar și arhitecții au trecut la vânzarea online .. ca acești oameni de aici https://www.aoarhitect.ro/ În curând vom să nu mai mergeți la nicio clădire de birouri sau la vreun loc de parcare. Toate vor fi făcute online

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5