Abonamente CFR

CFR Călători eliberează abonamente săptămânale şi lunare pe trenurile personal, accelerat, rapid şi intercity. Abonamentele se emit la clasa a II-a, pentru o distanţă de până la 300 de kilometri şi oferă o reducere de 50% faţă de preţul integral al unei călătorii normale. Ocuparea locului la trenurile accelerate sau rapide se poate face cu achitarea tarifului de rezervare. Abonamentele eliberate pentru trenurile intercity nu dau dreptul la rezervarea locurilor, călătorii ocupând locurile libere din tren.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către Regionala de Transport Feroviar de Călători Cluj, secâia de circulaţie Bistriţa- Bistriţa Bârgăului a fost închiriată de S.C VIA TERRA SPEDITION S.R. începând cu data de 17 ianuarie, ca operator feroviar de călători.

„În cazul în care călătorii cu abonamente deja cumpărate pe această secţie sunt respinşi la transport de către S.C VIA TERRA SPEDITION S.R.L, după data de 17 ianuarie se va proceda la restituirea contravalorii zilelor neutilizate, fără a se reţine procentul de procesare”, ne comunică Regionala de Transport Feroviar de Călători Cluj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5