Accident cu două victime

Miercuri, 14 martie, la ora 09.52, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al jud. Bistriţa – Năsăud a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în localitatea Liviu Rebreanu.
Garda de intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud s-a deplasat de urgenţă la locul evenimentului cu autospecială de descarcerare, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj de prim ajutor.
,,În momentul ajungerii la locul accidentului, pompierii militari au constatat că în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, două persoane au fost rănite uşor. Nu a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare deoarece au reuşit să iasă singure din autoturismul avariat. Li s-a acordat prim ajutor medical de urgenţă la faţa locului ulterior au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Năsăud.
Echipajul ce încadrează autospeciala de descarcerare a asigurat accesul rapid către victime, a deconectat bateria, a balizat zona şi a asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5