Accident la Sărata. Sunt implicate un autocar şi un autoturism

Update:Din primele verificări  efectuate de polițiștii Biroului Rutier la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul național 17, un sofer de 37 de ani, din Batoș (judeţul. Mureș), care conducea un autobuz pe direcția Beclean-Bistrița, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de o autoutilitară care circula pe aceeași direcție și care era condusă de un bărbat din Reghin, intrând în coliziune cu aceasta. Din impact, autovehiculul condus de șoferul din Reghin a fost proiectat într-o altă autoutilitară care tracta o remorcă și care era condusă de un cetățean german în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în România. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite ușor, doar una fiind transportată la spital. Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 
 
În zonă, polițiștii au dirijat  circulația aproximativ 40 de minute, timp în care traficul a fost îngreunat și s-a circulat alternativ, pe o bandă, a precizat inspector principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.
***
 
Un accident rutier a avut loc pe raza municipiului Bistrița. La faţa locului au intervinit un echipaj de pompieri pentru asigurare măsuri API, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD şi un echipaj de prim ajutor SMURD. 
 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5