Accident la Urmeniş.Trei dintre victime au fost transportate la spitale din Mureş

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut  la Urmeniş. Trei persoane, pasagere într-un microbuz, au ajuns la spitale din judeţul Mureş. 

 
Potrivit datelor furnizate de plt. maj. Marius Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la faţa locului au fost trimise, de la Bistriţa, un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar colegii din judeţul Mureş au trimis un echipaj de urgenţă de la Sărmaş şi unul de la Reghin. Echipajele medicale de la Bistriţa au fost întoarse din drum, trei victime fiind preluate de cei din Mureş şi tranportate spre unităţile spitaliceşti din judeţul vecin. Una dintre persoane prezenta leziuni şi traumatisme, dar care nu îi pun în pericol viaţa. 
 
"În localitatea Urmneiş, un conducător auto de 59 ani din Reghin, în timp ce conducea un microbuz, pe direcţia Cluj-Reghin, a pătruns pe contrasens, după care a ieşit de pe partea carosabilă, unde a colizionat un cap de pod", ne-a declarat Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Potrivit acesteia, şoferul nu a consumat alcool, rezultatul fiind 0 la testarea cu apartul etilotest.
 
Finalizarea punctului SMURD de la Lechinţa este un obiectiv foarte important, pentru că va determina scăderea timpului de reacţie la evenimentele din zona de Câmpie. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5