ACS Heniu Prundu Bârgăului s-a calificat în optimile Cupei României la fotbal feminin!

ACS Heniu Prundu Bârgăului facebook

Echipa noastră s-a impus în această dupa-amiază în fața Ladies Târgu Mureș cu scorul de 8-0. La pauză, tabela de marcaj a arătat 4-0 pentru Heniu.
Au înscris: Andreea Laiu (min. 3, 22, 68, 71 și 86), Mihaela Merlan (min. 35), Diandra Jean (min. 44), Lenuța Ștef (min. 90). În urma acestui rezultat, ACS Heniu Prundu Bârgăului a obținut calificarea în optimile Cupei României (28 aprilie).
Andreea Laiu e într-o formă de zile mari: 7 goluri în 3 partide. Atacantul Heniului a marcat astăzi nu mai puțin de 5 goluri în meciul din 16-zecimile Cupei României, pe care Heniu l-a disputat în compania Ladies Târgu Mureș. Andreea a deschis scorul pentru echipa noastră, la 3 minute de la începutul partidei. A marcat al doilea gol după doar 19 minute. Celelalte trei reușite ale jucătoarei noastre au venit în repriza secundă, în doar 18 minute (min. 68, 71 si 86).
Jucătoarea Heniului a marcat două goluri și în meciul pe care echipa noastră l-a câștigat pe teren propriu, în prima etapă din Play Off, scor 5-0 cu Universitatea Galați (min. 26, 39 și 81).
În topul marcatoarelor noastre din acest început de an se află și Paula Boros cu 3 goluri, toate înscrise în partida din debutul Play Off-ului cu Universitatea Galați. Jucătoarea noastră a înscris atunci în minutele 26, 39 și 81.
Au contribuit la reușitele noastre din ultima perioadă Mihaela Merlan, Lenuța Ștef și Diandra Jean, fiecare cu câte un gol marcat în poarta adversarelor noastre.
Felicitări fetelor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5