Acţiuni de ecologizare şi de împădurire, la Şanţ! Primarul Marian Forogău: Ne-am implicat în proiectele şcolii şi ale ocolului silvic, pentru un mediu curat!

Săptămâna trecută, angajaţii Primăriei comunei Șanț şi ai Ocolului Silvic Izvorul Someşului au participat la o acţiune de împădurire, pe o suprafaţă de aproximativ 2,5 hectare, nu mai puţin de 10.000 de puieţi de molid fiind plantaţi în zona “Zmeu”. Acţiunea s-a desfăşurat în Unitatea de Producţie 7, unitatea amenajistică 116 A, din suprafaţa de 8 hectare fiind regenerări naturale pe 5,5 hectare şi plantări pe diferenţa de 2,5 hectare.

“Am decis împreună cu şeful de ocol, ing. Florea Filipoi, şi cu inginerii de la Ocolul Silvic Izvorul Someşului să facem o acţiune de voluntariat. Şi angajaţii de la Primăria Şanţ, şi cei de la oculul silvic am fost pe teren, să arătăm că suntem implicaţi, mai ales că suntem în luna dedicată împăduririlor. Vreau să arătăm că facem împăduriri, nu doar că tăiem. Vom răspunde prezent ori de câte ori vom fi solicitaţi, pentru a da un exemplu”, a declarat primarul Marian Forogău.

         Primăria şi Consiliul Local Şan au fost alături  şi de elevii şi cadrele didactice din comună, în cadrul Proiectului naţional „Curăţăm România”. „De la mic la mare, aproximativ 350 de elevi și toate cadrele didactice de la învăţământul primar și cel gimnazial au ales să se implice în Proiectul naţional "Curățăm Romania". Mulțumim partenerilor noștri, Consiliul local Șanț, reprezentat de dl. primar Marian Forogău, și Ocolul Silvic Izvorul Someșului, reprezentat de ing. Florea Filipoi, pentru sprijinul acordat în organizarea acestei ample acţiuni. Mereu sper că prin educație vom reuși să păstrăm mediul în care trăim mai curat!”, a transmis directorul Şcolii Gimnaziale “Enea Grapini” Şanţ, prof. Reghina Leontina Horga.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5