Adevarul in cazul Bob-Leder

Doresc sa va expun prin aceasta scrisoare deschisa, incidentele de ieri 8.11.2009, asa cum s-au petrecut in mod real.

Aseara, in jurul orelor 20.00 am observat ca in localitatea Sieu Sfantu s-a intrerupt iluminatul public. Mentionez ca localitatea este sat apartinator comunei Sintereag si totodata localitatea mea de domiciliu.

Am fost informat ca s-a produs un accident rutier, la iesirea inspre Beclean si pe cale de consecinta am luat act de acest fapt si m-am deplasat la fata locului.

Acolo, se afla un echipaj al politiei Beclean, un echipaj al politiei Sintereag reprezentanti ai presei locale si un echipaj apartinand Electrica Beclean.

La o prima discutie cu echipajul RENEL Beclean, am fost informat ca au sectionat linia de joasa tensiune la locul accidentului , urmand ca iluminatul sa fie reluat intr-un interval de 10-15 min, fapt care s-a si intamplat.

In timpul discutiei mele cu reprezentantii RENEL, am fost agresat verbal de catre domnul Mihai Leder , care se afla acolo in calitate de reprezentant al presei locale.

Limbajul folosit de dansul, care poate fi probat cu martori a constat in mai multe apelative la adresa mea , printre care as aminti ,, Poetul lui Nastase” si “ Recitatorul din Sintereag”.

Interventia domniei sale, nesolicitata si total nejustificata de context a culminat cu recomandarea, si aici imi permit sa-l citez:” Fa, ba ceva pentru comuna ca nu ai facut nimic”.

La acestea, provocat fiind i-am replicat ca realizarile mele , in calitate de primar al comunei Sintereag numai un orb nu le-ar vedea.

In timp ce-i declaram acestea m-am apropiat mai tare de domnia sa, moment in care domnul Leder m-a lovit pur si simplu cu o miscare brusca cu camera de luat vederi in nas, provocandu-mi o fisura de mare intensitate.

In acel moment, mi s-a declansat o puternica hemoragie nazala care nu a putut fi oprita decat de asistenta de la Serviciul Ambulanta care se afla la fata locului.

Admit, ca provocat fiind m-am intins cu mana spre Mihai Leder incercand sa ripostez si sa-l intreb de ce am fost lovit, insa politistii aflati acolo m-au imobilizat.

Locuitorii comunei , martori la cele intamplate au protestat incercand chiar sa-l atace pe Mihai Leder, insa acesta s-a urcat rapid in masina sa si a fugit.

In urma celor intamplate, astazi 9.11.2009 m-am prezentat la medicul legist, unde am fost supus unui examen medical amanuntit, iar prin radiografie s-a constatat ca prezint leziuni traumatice prin lovire cu un corp dur, leziuni ce necesita 14 zile de ingrijiri medicale.

Alaturat, veti gasi o copie a certificatului medico legal emis de catre Serviciul Judetean de Medicina Legala.

Cu respect

Ioan Bob, primar comuna Sintereag

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5