Inima colegului nostru Mihai Leder, corespondent Antena, a încetat să mai bată, din a doua zi de Paşti, pe pământ. Drum lin spre Ceruri, Mişu !

Inima colegului nostru Mihai Leder, corespondent Antena 1 și Antena 3, a încetat să mai bată, de azi, a doua zi de Paşti, pe pământ. Suntem în Săptămâna Luminată, când se spune că porţile raiului sunt deschise, iar inima lui Mişu va bate în cerul veșniciei.
Cotidianul Răsunetul transmite condoleanțe familiei, Bunul Dumnezeu să le dea putere și să îi mângâie.
Drum lin spre Ceruri, Mişu!
.........
Mihai Leder a fost corespondent Antena 3 pentru Bistrița și județul Bistrița-Năsăud. Mihai Leder a lucrat în presa din România încă din anul 2000 și a obținut, în toți acești ani, o vastă experiență jurnalistică. Din anul 2000, Mihai Leder a fost corespondent Antena 1, iar pentru Antena 3, se numără printre primii corespondenți care au transmis informații ,imagini și știri din județul Bistrița-Năsăud.
Cu o vechime de 20 ani în presa, este reprezentat de trustul Intact, unde a început ca operator video si reporter corespondent pentru Observator Antena 1 în 2000. Este operator video, reporter-corespondent Antena 3 de la înființarea postului tv. În prezent era reporter corespondent Antena 3 pentru Bistrița și județul Bistrița-Năsăud.
Experiență profesională:
Antena 1
Antena 3

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5