Adevărul despre Dan Barna: Oprirea taxării sărăciei, unul dintre cele zece proiecte pentru România susținute de Dan Barna

Oprirea taxării sărăciei, unul dintre cele zece proiecte pentru România susținute de Dan Barna.

"Nu poți întreține o familie cu 2.000 lei pe lună” – am auzit asta de la mulți oameni pe care i-am întâlnit pe stradă în campaniile noastre.

Zero taxe pe primii 2.080 lei din salariu este unul dintre obiectivele lui Dan Barna pentru Președinția României și al viitoarei guvernări USR PLUS.

Este o măsură care funcționează deja în mai multe state europene și trebuie să se întâmple și la noi.

Această măsură va fi o prioritate abordată din perspectivă economică, dar cu un impact semnificativ la nivel social, întrucât urmărește activarea persoanelor vulnerabile și încadrarea lor în muncă, lucru care se va realiza prin eliminarea taxării pe salariul minim pe economie.

Președintele are obligația să se asigure că toți cetățenii statului au acces egal la oportunități care să le permită participarea deplină la viața socială, la educație, pe piața forței de muncă sau să beneficieze de servicii publice.

Citește și celelalte #proiectepentruRomânia pe www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania și votează #DanBarnaPresedinte!

 

Comandat de Uniunea Salvați România. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190911

 

Comentarii

31/10/19 10:07
THEO

ungurul ăsta fura bani de la copiii cu handicap?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5