Administratorul „Frasinul”: Suntem dispuşi să reabilităm drumul Năsăud- Rodna

Administratorul firmei SC Frasinul SRL Anieş, Traian Larionesi, susţine că este dispus să repare drumul naţional care face legătura între Năsăud şi Rodna, în fapt DN 17 D. În schimb, firma nu ar mai trebui să plătească taxele şi impozitele care se ridică lunar la circa 1milion de euro.

            „Am avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean. I-am spus: domnule preşedinte, faceţi ceva şi pentru noi! Suntem un grup de firme care are 550 angajaţi. Rugămintea noastră este să faceţi ceva şi pentru noi, pentru că noi, la rândul nostru, contribuim cu 1 milion de euro, lunar, la stat. Dacă nu faceţi ceva, am spus, daţi-mi drumul de la Năsăud la Rodna Veche, scutiţi-mă de taxe doi ani de zile, iar eu, Traian Larionesi, îl fac pe banii mei. În doi ani de zile, în care eu consum 250.000 litri de motorină la care plătesc acciză, taxă de drum. Eu plătesc în fiecare lună circa 12 miliarde lei vechi numai pentru acciză la motorină, iar pentru zona noastră nu se face nimic. Suntem acolo, mai la ţară şi nu s-a făcut nimic pentru noi”, ne-a declarat Traian Larionesi.

            Pragmatic, Traian Larionesi recunoaşte că un astfel de proiect este greu de pus în practică, „pentru că se interpretează”. Mai mult, banii colectaţi din judeţ nu rămân aici. „Vorbeam şi cu dl. preşedinte al Consiliului Judeţean. Ar fi o mare realizare dacă banii cu care contribuim la bugetul de stat ar rămâne aici. Ar trebui să ceară acest lucru, să facem ceva pentru oamenii locului”, a concluzionat administratorul firmei Frasinul din Anieş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5