Adrian Falub (CS Gloria 2018 BN): Mergem încrezători la Satu Mare! Trebuie să ajungem în primele două locuri

În prima etapă a play-off-ului Ligii a 3-a, CS Gloria 2018 Bisriţa-Năsăud va juca în deplasare la Satu Mare, pe stadionul Olimpia, acolo unde va întâlni pe CSM Olimpia Satu Mare. Partida este programată sâmbătă, 1 aprilie cu începere de la ora 17:00.

    „Începe practic un nou campionat pentru nou. Ştiu că nu va fi uşor. Şi Bihor, şi Satu Mare sunt echipe bune. Bihorul ştie ce înseamnă un play-off, a  jucat şi barajul. Va trebui să ajungem pe primele două locuri. Începem cu un meci la Satu Mare, un derby, pentru că avem acelaşi număr de puncte. E o echipă în formă, care a câştigat ultimul meci de acasă cu 5-0. În play-off, trebuie să faci puncte cu care să te califici la baraj.(...) Sunt încrezător că putem lua punct sau puncte la Satu Mare. Mergem încrezători”, a declarat antrenorul principal Adrian Falub.

          Indisponibili pentru acest meci sunt Carl, Gugu şi Vasile (suspendat).

          Alexandru Stoica a spus că fiecare din cele nouă meciuri reprezintă o finală. „Pentru noi sunt nouă finale. Sperăm să terminăm pe primul sau al doilea loc şi să mergem la baraj. Atmosfera este bună în grup, ne antrenăm ca să câştigăm. Mergem să luăm cele trei puncte”,  a precizat Stoica.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5