Liga a III-a. Vineri, ora 15, vino să susţii echipa Gloriei la partida cu Lotus Băile Felix!

Vineri, 17 martie, de la ora 15.00, bistriţenii sunt aşteptaţi pe Stadionul Jean Pădureanu, la partida dintre CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi  CS Lotus Băile Felix. Înaintea acestei etape, Gloria este pe locul 2, cu 32 de puncte, în timp ce Lotus Băile Felix este pe locul 5, cu 27 puncte şi are încă şanse de a prinde play-off-ul.

         „Primul obiectiv este să mergem în play-off, matematic suntem deja acolo. De asemenea, ne interesează să acumulăm puncte şi să fim pe loc de baraj. Avem nevoie să creştem ca joc, avem jucători pe care i-am transferat şi pe care trebuie să-i integrăm şi nu e foarte simplu. Cel mai uşor integrezi jucătorii pe fondul rezultatelor bune, pentru că victoriile îţi dau încredere, satisfacţia că ceea ce faci la antrenament faci bine. Ai nevoie de victorii şi de puncte. Mâine e un meci în urma căruia avem nevoie de puncte. Ultimele două meciuri sunt ca două finale pentru noi, pentru că întâlnim o echipă care, statistic, este cea mai bună din deplasare. Noi avem nevoie de puncte, nu trebuie să fim neapărat spectaculoşi ca joc”, a explicat antrenorul Adrian Falub.

         Ovidiu Stoianof crede că acest campionat încă se joacă, chiar dacă FC Bihor Oradea are prima şansă la... primul loc, depinzând de rezultatele proprii. „Nu am cuvinte să spun cât îmi doresc să promovăm. Eu am plecat cu echipa din Liga a IV-a, ştiţi ce vreme am petrecut aici. Îmi doresc foarte-foarte-foarte mult. Mă apropii de o vârstă la care nu ştiu dacă o să mai joc fotbal, vreau să las Gloria în Liga a II-a. trebuie să îndeplinim acest obiectiv. Suntem încrezători că putem face acest lucru”, a declarat Stoianof.

Pentru partida de mâine sunt doi indisponibili, Rus (suspendat) şi Gugu (accidentat), iar Trifan revine după o perioadă de recuperare. În ceea ce-l priveşte pe Deac, cel mai probabil va putea fi folosit în luna mai.

         Gloria îi aşteaptă la stadion pe suporteri, pentru a fi susţinuţi în drumul spre promovare, asta în condiţiile în care în ultima perioadă se vede o schimbare în bine a jocului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5