Adrian Solcan, ex-liberalul ajuns la şefia TSD Bistriţa

Fostul primar al tinerilor, Adrian Solcan, ex-  membru în Biroul Politic Municipal al PNL Bistriţa, ofertat în 2010 să se înscrie în PSD, el alegând PNL ,  Solcan a ajuns la şapte ani distanţă să intre în competiţia pentru şefia TSD Bistriţa şi, mai ales, să câştige funcţia de preşedinte al tinerilor social-democraţi bistriţeni.

Totul s-a întâmplat aseară, în cadrul conferinţei municipale de alegeri a TSD, pentru funcţia de preşedinte intrând în competiţie numai puţin de patru tineri: Adrian Solcan, Ionuţ Turbat, Andrei Şut şi Alexandru Uţă.

După ce Ionuţ Turbat a anunţat că se retrage din cursă şi îl va susţine pe Solcan, procesul de alegeri a intrat în linie dreaptă. Aşa cum era de aşteptat, Adrian Solcan a primit 71 de voturi în timp ce Alexandru Uţă doar 42.

Adrian Solcan a fost primarul tinerilor, în perioada 2006-2009, şi delegat la ONU, în perioada 2009-2010. El a mai  deținut funcția de preşedinte al Clubului Studenţilor Liberali şi a fost membru în Biroul Politic Naţional al CSL, De asemenea, Solcan fost locul 10 pe lista PNL la alegerile europarlamentare.

La conferinţa muncipală de alegeri a tinerilor social-democraţi bistriţeni au participat: preşedintele PSD BN, Radu Moldovan, primarul Ovidiu Creţu, vicepreşedintele CJ BN, Vasile Puica, cel care a condus lucrările fiind Bogdan Ivan, preşedintele TSD Bistriţa-Năsăud.

Bogdan Ivan: „Sunt tineri și își doresc să schimbe în bine societatea noastră !

Un tânăr profesionist și de caracter în politică înseamnă o șansă în plus ca România să devină o țară puternică și demnă! Am încredere în generația mea!

Felicitări Adrian Solcan şi mult succes !!!”, a scris Bogdan Ivan pe pagina sa de facebook

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5