AFLAM DE LA POLIŢIE

Control la lemne

Timp de o săptămână poliţiştii Compartimentului Silvicultură împreună cu specialişti din cadrul ITRSV Cluj-Napoca, au efectuat un control la o societate comercială din Leşu. În urma verificărilor a fost constatată o contravenţie cu sancţiune în valoare de 1.000 lei conform Legii nr. 31/2000 şi a fost confiscată cantitatea de 242 m.c. material lemnos de diferite esenţe, în valoare totală de 28.253,66 lei.

De la hoţ din locuinţe la hoţ din buzunare

Marţi la ora 7.30, poliţiştii din Prundu Bârgăului au fost sesizaţi telefonic de că luni noaptea autori necunoscuţi au pătruns într-un magazin alimentar de unde au sustras bani şi alimente. Poliţiştii au identificat făptuitorul în persoana lui Gavril Ş., de 32 ani, din Prundu Bîrgăului . Din verificări a rezultat că acesta a mai comis două infracţiuni de furt, din locuinţa lui Şofronia G., din Prundu Bârgăului de unde a sustras un telefon mobil şi 23 lei. În aceeaşi zi, în timp ce se afla într-un magazin din localitate a sustras din buzunarul lui Petru B. suma de 250 lei. Făptuitorul este cercetat în stare de reţinere.

Fierul vechi la mare căutare

Luni la ora 16, la punctul de colectare fier vechi din Jelna, poliţiştii au identificat pe Rareş B., de 17 ani, Daniel M., de 14 ani, Daniel M., de 15 ani, şi Stelian P., de 15 ani, toţi din Budacu de Jos, în timp ce predau cantitatea de 600 kg fier vechi, în valoare de 180 lei. Din verificări a rezultat că metalul a fost sustras de cei 4, duminică la ora 20, din hala fostului SMA Budacu de Jos, aparţinând unei societăţi comerciale din Bistriţa. Cercetările continuă de poliţiştii Postului de Poliţie Budacu de Jos cu făptuitorii în stare de libertate, comunică purtătorul de cuvânt al IPJ BN, agent de poliţie Claudia Adriana Creţa.

Minoră din Hunedoara, dispărută, găsită la Baţa

Poliţiştii de la Poliţia Comunală Petru Rareş, au depistat, luni, pe raza localităţii Baţa pe Ioana C., de 13 ani,, domiciliată în municipiul Hunedoara. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că minora este dispărută de la domiciliu din 10 februarie. Minora a fost încredinţată familiei.

Cu portmoneul altei persoane în buzunar

Judiciariştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi telefonic că persoane necunoscute au sustras din locuinţa situată în Bistriţa un portmoneu ce conţinea acte şi bani. Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constatat că din sufrageria apartamentului, dintr-o poşetă ce se afla pe masă a fost sustras portmoneu din piele de culoare maro, în care se afla suma de aproximativ 300 lei, cartea de identitate şi permisul de conducere aparţinând reclamantei, precum şi înscrisuri. În urma activităţilor specifice desfăşurate a fost identificat făptuitorul furtului în persoana lui Ioan M., de 46 ani, cu domiciliul în comuna Şieu Odorhei, sat Şirioara. Portmoneul reclamat sustras a fost recuperat cu toate bunurile şi predat către persoana vătămată. Cercetările continuă de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale.

Încă doi făptuitori la Şcoala din Unirea

În urma unor informaţii obţinute de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au fost identificaţi alţi doi făptuitori ai furturilor de aparatură electronică (monitoare, PC-uri, tastauri etc) din Şcoala Generală Unirea, în persoana lui Ovidiu M., de 15 ani, din Unirea şi Vitalie Ş., de 15 ani, din Republica Moldova, domiciliat fără forme legale în Bistriţa, cartier Unirea. Faţă de aceştia se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi dată soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa

Un tânăr din Comlod, nu a renunţă la vechile obiceiuri

Luni la ora 15.15, poliţiştii din Milaş au fost sesizaţi de Emilia P., din Comlod, că în noaptea de 21/22.01.2010, persoane necunoscute au pătruns pe un geam în locuinţa sa de unde au sustras bunuri în valoare de 150 lei. În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat făptuitorul în persoana lui Petrişor S., de 33 ani, din Comlod, cu antecedente penale. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 %. Cercetările continuă de poliţiştii Postului de Poliţie Milaş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5