Agro Ardeal angajează şoferi ! Vezi ce alte posturi te aşteaptă !

Agroardeal, una dintre companiile de top din domeniul procesării cărnii, furnizor de referinţă pentru industria alimentară, îşi întregeşte echipa în această perioadă angajând şoferi pentru toate categoriile de maşini.
De asemenea, angajează forţă de muncă necalificată pentru ambalare produse alimentare, dar şi specialişti cărora le oferă pachete salariale atractive.
Inovativi si dinamici pe piata gusturilor alese, Povestea Agroardeal a inceput cu multa munca si creativitate, din dorinta de a seduce clientii si consumatorii nostri.
Agroardeal cu sediul în Orheiul Bistriţei activează din 1995 în domeniul procesării cărnii. De atunci firma AgroArdeal este în continuă dezvoltare şi modernizare, ajungând de la un simplu mic abator de bovine la ceea ce este în prezent, adică una dintre societăţile cel mai bine organizate şi dotate (ca utilaje) din ţară.
Actualmente compania AgroArdeal cuprinde: abator bovină, abator porc şi oaie, unitate de tranşare, fabrică de procesare, distribuţie cu autovehicole proprii, reţea proprie de desfacere compusă din 50 magazine proprii dispersate în patru judeţe: Bistriţa-Năsăud, Cluj, Mureş, Suceava.
Agroardeal comercializează toate tipurile de carne macră alături de mezeluri semifierte sau fierte. Carnea este procesată în unitatea proprie, fără a fi congelată, animalele fiind de provenienţă autohtonă.
Pentru a dovedi clienţilor noştri că au alături un partener puternic, capabil să le satisfacă oricând nevoile tehnologice, furnizare de materie primă pentru procesatori interni din domeniul cărnii, s-a investit an de an în dezvoltarea şi perfecţionarea tehnologiei.
SC AGRO ARDEAL SRL este un furnizor de referinţă pentru industria alimentară, oferind calitate europeană şi servicii care să vină în întâmpinarea cerinţelor pieţei şi clienţilor noştri. Planurile noastre de viitor au în vedere investiţii care să conducă la creşterea producţiei.Pentru abatorizare se foloseşte unitatea proprie, agreeată de Uniunea Europeană.
Primul condiment a fost cel al ,,Dorinţei” de a crea un business competitiv în domeniul alimentar.
Condimentul “Unicitate” este cel care creează nota de diferenţă dintre noi şi concurenţă.
“Rafinamentul” completează gama condimentelor...
Agroardeal pe gustul tău!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5