Comunicat de presă PDL B-N

Ajutoare pentru sinistraţii din Moldova

Organizaţia Partidului Democrat Liberal Bistriţa-Năsăud a predat sâmbăta, 10 iulie, o parte dintre ajutoarele umanitare colectate prin intermediul campaniei iniţiate cu o săptămână în urmă ,,Alături de Moldova”.

Delegaţia din partea Organizaţiei Partidului Democrat Liberal a avut ca reprezentanţi pe Raoul Zanca, Ovidiu Pop şi Alin Cristea. Acest prim transport a constat în 8 tone de apă şi peste 1500 de pâini.

,, Două transporturi cu peste 1500 de pâini au fost descărcate la Dorohoi şi cele 8 tone de apă la Botoşani. Am fost surprins de numărul impresionant de voluntari; unul dintre voluntari a fost dispus să ne conducă în zonele calamitate. Numai în oraşul Dorohoi au fost distruse aproximativ 40 de case; sinistraţii locuiesc actualmente în casele modulare puse la dispoziţie de autorităţile judeţene şi naţionale. Am rămas profund impresionat în urma discuţiilor avute cu locuitorii zonelor afectate.

Imaginile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris. Cu siguranţă românii au dovedit încă odată că au un suflet mare. Ajutoarele veneau din toate colţurile ţării dar cu toate acestea numărul lor şi utilitatea acestora nu pot rezolva decât într-o mică măsură dezastrul care a împânzit Moldova”, afirmă Raoul Zanca.

„Organizaţia Partidului Democrat Liberal Bistriţa-Năsăud va continua campania de sprijinire a celor afectaţi de recentele inundaţii şi în perioada următoare. Vă vom ţine la curent cu toate acţiunile pe care le vom desfăşura şi cred că este important ca în această perioadă să fim mai uniţi ca niciodată în acţiunile şi demersurile pe care le susţinem; în cursul zilei de astăzi şi mâine vor porni către Moldova alte ajutoare umanitare care vor consta în materiale de construcţii, material lemnos şi alimente neperisabile; zilele următoare vom face publică şi suma de bani strânsă în contul deschis pentru sprijinirea sinistraţilor ”, a declarat preşedintele organizaţiei PDL BN Ioan Oltean.

Departamentul de Imagine şi Comunicare

PD-L Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5