Alături de Moldova

Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat Liberal Bistriţa-Năsăud a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru victimele inundaţiilor din Moldova. Acţiunea de colectare a ajutoarelor (alimente neperisabile şi materiale de construcţii) se desfăşoară în toate organizaţiile PDL din judeţul Bistriţa-Năsăud.

„Suntem alături de Moldova, puteam fi noi în locul lor. Facem un apel de compasiune şi solidaritate către toţi locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud pentru ajutorarea oamenilor năpăstuiţi din Moldova. Suntem convinşi că locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud vor fi alături de suferinţa oamenilor din Moldova şi totodată şi cei din mediul de afaceri vor întinde o mână de ajutor celor care au rămas fără locuinţă şi fără agoniseala de o viaţă” - Ioan Oltean preşedinte PDL BN.

Ca un prim demers, reprezentanţii PDL vor fi solidari cu sinistraţii deschizând un cont pentru donaţii unde demnitarii Partidului Democrat Liberal Bistriţa-Năsăud au hotărât ca să-şi doneze indemnizaţia de pe o lună.

Donaţiile pot fi depuse zilnic de luni până sâmbătă, între orele 09.00-18.00 la sediul PDL de pe strada Liviu Rebreanu, nr. 23-25 sau in contul pentru donaţii deschis de către Partidul Democrat Liberal Bistriţa la BCR Bistriţa,

RO64RNCB0038004781230003,CF 4259378.

PREŞEDINTE PDL

BISTRIŢA-NĂSĂUD,

Ioan Oltean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5