Deputatul Ioan Oltean, în pelerinaj prin Moldova

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a ales să-şi petreacă Duminica Floriilor în Moldova. Alături de premierul Emil Boc, echipa de susţinători - miniştrii Elena Udrea, Anca Boagiu, Traian Igaş, preşedintele Camerei Deputaţilor - Roberta Anastase, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor - Ioan Oltean, preşedintele CJ Suceava - Gheorghe Flutur au ajuns la Mănăstirea Văratec, în judeţul Neamţ.

Membrii Partidului Democrat Liberal au dorit să se închine la cele veşnice şi sfinte la mănăstire, unde au şi vizitat mormântul Veronicăi Micle. “Agapa frăţească” a avut loc la un restaurant din Piatra Neamţ, unde amfitrionul a fost primarul Gheorghe Ştefan.

Cu o zi înainte, deputatul Ioan Oltean a fost alături de aceeaşi echipă la Suceava, unde ministrul Elena Udrea, a evaluat lucrările de reabilitare şi construcţii din zona centrală.

Pelerinajul face parte din campania internă a PDL de susţinere a candidaturii premierului Boc pentru şefia PDL. Altfel, în acest week-end, preşedintele Traian Băsescu şi-a reiterat sprijinul pentru candidatul Emil Boc, “partener din 2004”, acuzându-l pe Vasile Blaga că-I foloseşte numele în campanie. Mai mult, şeful statului a punctat că PDL nu are nevoie de un caporal. “E de respins în mod categoric, PDL nu poate fi condus prin căprărie, nu are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”, a spus Băsescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5