Al. Cristian Miloş despre Învierea lui Isus

Credem cu toţii în învierea lui Isus!
E singura noastră Speranţă, Lumină, în lupta oamenilor cu limitgele morţii animalice, copiate se pare prin naşterea sexuată în Codul nostru genetic.
De Paşti cu toţii ne salutăm : „ Cristos a înviat!”
Dar cum?! – am adăuga noi spre a uni credinţa- ştiinţa cu faptele vieţii.
Spre a nu rămâne doar la nivelul formalismului fariseismului enunţului Învierii! Spre a înţelege şi a aplica în vieţile noastre de zi cu zi ştiinţele Învăţătorului Cosmic Isus Cristos!
Din cuvintele noastre la Înviere, criptică şi paradoxală ni se pare – expresia-Mesaj: „ cu moartea pe moarte călcând”. Am putea raţiona şi astfel.. în perioada în care există un vid în biografia lui Isus Învăţătorul Cosmic ar fi putut repeta în India sau Tibet, sau în spaţiu, pe nava spaţială-mamă, ce se învârtea în jurul Pământului, supraveghind experimentul Omului-Dumnezeu- Isus, că Isus a repetat experimentul „ morţii aparente” prin Autocontrol Mental Total Subconştient, procedeu pe care îl practică şi în zilele noastre rarii fachiri indieni, ei dându-şi comanda prin subconştient la rărirea respiraţiei şi a bătăilor inimii până la o moarte aparentă, îngropaţi fiind de vii şi dezgropaţi după trei zile, ei revenind la viaţă!
Există asemenea cazuri reale . ( Apoi s-a ridicat, a zburat cu nava sa în cer).
Dar acest procedeu de Imortalizare Cosmică nu poate fi realizat decât de un Om Cosmic, creat şi născut prin inginerii genetice după Prototipul Isus Cristos!
Prototipul cosmic al oamenilor viitorului pe Terra!

Comentarii

18/04/14 18:22
alpha

O asemenea împunsătură de suliţă este provocatoare de moarte dacă un om ar fi sănătos, findcă distruge ficatul. plămânii şi cordul, provocând o hemoragie fatală. ..Dar IISUS murise.Din rana suliţei a ieşit sânge şi apă, ceea ce dumneata, ca unul ce ai făcut ceva medicină, ar trebui să ştii că această compoziţie dovedeşte în mod sigur moartea. O spun toţi medicii din lume.Citiţi prea puţin. Ostaşii romani nu erau nişte ageamii, IISUS murise la al nouălea ceas al zilei.A umat cutremur, soarele s-a întunecat, mulţimile au fugit şi abia apoi Iosif din Arimateea a mers la Pilat şi a cerut trupul mort. Pilat a trimis după sutaşul ce păzea acolo. Acesta a venit la Pilat, a confirmat că da, murise. De aici, Iosif a plecat la Golgota şi spre seară a fost coborât Împăratul veacurilor de pe cruce. Cu o astfel de rană, chiar dacă cineva ar fi supravieţuit, n-ar fi rezisatat, stând pe cruce atâta timp cu o asemenea rană nu doar gravă, ci fatală.
Păcat de dumneata că îţi propagi insidios prostiile şi lipsa nu numai de credinţă, ci şi de cunoştinţe ştiinţifice, la care mereu îndemni pe alţii, în timp ce dumneata în întuneric şi răutate.Pe unii lipsiţi de cunoştiţe îi poţi sminti cu prostiile dumitale ridicole. Nu-i păcat că eşti redus, ci faptul că îţi propagi elucubraţiile de tot râsul.

18/04/14 18:35
alpha

Cunoaşterea ştiinţifică săracă naşte trufie, iar cea puternică naşte smerenie şi admiraţia minunilor Ziditorului Universului, aşa cum este cazul marilor savanţi ai ştiinţei moderne.

18/04/14 22:02
crin

Despre Invierea lui Iisus Milos a reusit vorbe goale!nu-si cunoaste subconstientul care inseamna a fi iar constientul care inseamna ce stii ii lasa mult de dorit.

19/04/14 13:37
alpha

IISUS cel înviar are un trup transfigurat,nu ca al lui Lazăr sau tânărului din Nain, care s-au întors din moarte Nu mai există timp; e prezent în spaţii diferite: în cer cu Tatăl, cu Luca şi Cleopa pe cale. Este destul să voiască a fi undeva şi este acolo îndată.Nu mai are nevoie de navă pentru trupul nostru de lut, ci se înalţă cu măreţie la cer,. Structura corporală prin înviere a devenit alta, la fel cum vom deveni şi noi la Învierea Universală. Cunoaşterea lui Dumnezeu este cea mai înaltă cunoaştere.

19/04/14 21:38
P.A.Călescu

Șezi cuminte,d-l Miloș că uimești cititorii cu prostiile tale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5