ISUS CRISTOS-PROTOTIPUL COSMIC AL OAMENILOR VIITORULUI ! PE TERRA !

Enigmaticul învăţător cosmic –ISUS CRISTOS- stârneşte şi azi, după 20 de ani, profunde mesaje şi teme de meditaşie filozofică şi ştiinţifică!

Dincolo de aparenţe, de izvoarele şi documentele istorice, cele 4 evanghelii arhicunoscute-Ioan, Luca, Matei şi Marcu, apoi celelalte evanghelii apocrife în număr de 83 aflate sub “cheie” la Vatican, descoperirea în zilele noastre a evangheliei lui Iuda-ce schimbă radical datele problemei- misteriosul filozof galactic şi pilot extraterestru răspunzând la numele omenesc de ISUS CRISTOS, ascunde încă multe adevăruri ce trbuie scoase la lumina soarelui, referitor la persoana sa şi la mesajul naşterii, vieţii, morţii şi Învierii Sale! Organismul uman este unul autocibernetic !

Orice locuitor al Terrei Mileniului 3 dincolo de mituri, legende şi religii are un singur drum spre a afla adevărul- şi anume raportarea vieţii lui ISUS CRISTOS, la ştiinţele contemporane. OM NOU SUB CER NOU, PE PĂMÂNT NOU!

Astfel ascultăm de îndemnul biblic “ cercetează cuvântul lui Dumnezeu „ .

RESPECTAREA STRICTĂ A CELOR 10 LEGI- PORUNCI COSMICE- BIBLICE ADUSE PĂMÂNTENILOR DE EXTRATEREŞTRI! Sau „ cercetează şi crede” – zicere din filozofia tibetană şi nu „crede şi nu cerceta” cum, eronat ni se cere.

Sau cum ne atenţionează chiar ISUS -„ Adevărul vă va face liberi”!

Să pornim deci în descifrarea lui ISUS şi a Dosarelor X ale Învierii folosind o grilă ştiinţifică pe care o avem la îndemână în Mileniul 3 după Marea Invazie Extraterestră.

Vom analiza ipotetic, cu datele ştiinţelor de azi: Naşterea, Viaţa, Moartea şi Învierea lui ISUS CRISTOS. Este singura şansă de a afla cine a fost cu adevărat ISUS CRISTOS a rasei umane suferind de amnezie.

Naşterea lui Isus

Spre deosebire de naşterea omenească- maculata concepţie, sexuată, prin copulaţie animalică, ISUS CRISTOS este conceput prin Imaculata Concepţie, asexuată.

Cum ar fi posibil biologic şi medical o asemenea concepţie- gândul ne duce la ingineria genetică, la fertilizarea in vitro, la însămânţarea artificială ce se practică în zilele noastre- tehnică ştiinţifică biomedicală pe care o civilizaţie extraterestră avansată din Univers, recte a lui Dumnezeu, fără îndoială ar fi deţinută şi aplicată pentru implementarea vieţii inteligente, raţionale, şi pe planeta Terra.

Astfel Terra ne apare acum câteva mii de ani ca un Laborator de Experimentare a vieţii inteligente, raţionale în Univers, de către Civilizaţii Extraterestre.

Conform istoriei umane au avut loc pe Terra cel puţin trei înnobilări a ADN-ului uman cu ADN-ul Dumnezeiesc, Extraterestru: ADAM, NOE şi ISUS! CRUCIFICAREA ÎNSEAMNĂ VIEŢUIREA, ADAPTAREA ADN-ULUI-EXTRATERESTRU- LA UNIVERSUL TERESTRU CU PATRU DIMENSIUNI!

ISUS ar fi Hibridul ADN-Extraterestru-Om, care are puterea şi însuşirea de a învia, de a fi Nemuritor la scara Timpului Cosmic.

Tot referitor la naşterea lui ISUS asociem Steaua ce-i călăuzeşte pe cei trei Magi cu un O.Z.N., cu o navă spaţială extraterestră ce supraveghea Experimentul ISUS!

Căci stelele nu prea circulă pe cer...ca pe autostradă.

Interesant mi se pare de amintit din Evangheliile apocrife următorul aspect: când Iosif aduce două evreice bătrâne să o ajute pe Maria la naştere, acestea uitându-se la Maria ciudat o întreabă: -Tu cine eşti? Căci nu semeni cu o fiică a Evei!

La care Maria le răspunde ca şi ISUS: „Eu nu sunt din lumea voastră.Eu sunt din lumea de sus, voi sunteti din lumea de jos.” Tot de aici mai aflăm că Maria, crescând la Templu cu tinerele fecioare, spre deosebire de acestea, Ea mânca hrana adusă de un...înger!

De aici s-ar putea deduce şi originea tot nonterestră a Mariei, mama lui ISUS.

Naşterea prin „Imaculata Concepţie”, asexuată,fără copulaţia sexuală-Maria rămânând gravidă fiind fecioară virgină-se pare că a adus Nemurirea visată a omenirii, o longevitate cosmică şi de aceea am intitulat aceste ipoteze şi meditaţii, memorii cosmice:”ISUS CRISTOS prototipul oamenilor viitorului!”Căci peste câteva zeci sau sute de ani Civilizaţia Extraterestră a lui Dumnezeu ce a realizat experimentul genetic Terra-îi va trece pe „cei aleşi” pe modul de concepere şi naştere a lui ISUS CRISTOS!

Viaţa lui ISUS CRISTOS

Este o viată cu valori cosmice, de Misionar Galactic, de Învăţător Cosmic prin faptele, vindecările, în care folosea puternica bioenergie cosmică-vindecând prin punerea mâinilor-metoda REIKI din zilele noastre.PE MUNTE-ISUS REDEVINE DIN OM- NUMAI EXTRATERESTRU- ÎN SCHIMBAREA LA FAŢĂ, STRĂLUCIND CA LUMINA.

Şi cel mai important prin pildele şi parabolele sale cosmice-implementarea în spiritual şi spiritul omenesc a Codului Galactic ce prevede iubirea faţă de orice formă de viaţă din Univers, protejarea şi salvarea viului Cosmic: om, animale, plante, minerale, pacifismul, mila universală, zborul cu rachete interstelar, fraternitatea cosmică, morala – etică galactică- a iubirii, nonviolenţei, păcii şi vieţii universale, nemuritoare. ( ISUS-REVOLUŢIONARUL COSMIC ŞI REVOLUŢIA IUBIRII ŞI COMUNISMUL COSMIC!).

ISUS, reprezentantul Civilizaţiei Extraterestre ce prin inginerie genetică ne-a ridicat din patru labe în două picioare cu fruntea spre stele, trebuie respectat la infinit ca un Far Cosmic, spiritul, moral, ştiinţific al Umanităţii viitoare. O viaţă pildă trăită în PURITATE!

PĂCATUL ORIGINR AR FI HIPERBOLIZAREA SEXUALITĂŢII, DROGAREA CU SEX A RASEI UMANE!

ÎNVIEREA LUI ISUS

Credem cu toţii în învierea lui ISUS!

E singura noastră Speranţă, Lumină, în lupta oamenilor cu limitgele morţii animalice, copiate se pare prin naşterea sexuată în Codul nostru genetic.

De Paşti cu toţii ne salutăm : „ CRISTOS a înviat!”

DAR CUM?! – am adăuga noi spre a uni credinţa- ştiinţa cu faptele vieţii.

Spre a nu rămâne doar la nivelul formalismului fariseismului enunţului Învierii! Spre a înţelege şi a aplica în vieţile noastre de zi cu zi ştiinţele Învăţătorului Cosmic ISUS CRISTOS!

Din cuvintele noastre la Înviere, criptică şi paradoxală ni se pare – expresia-Mesaj: „ cu moartea pe moarte călcând”. Am putea raţiona şi astfel.. în perioada în care există un vid în biografia lui ISUS Învăţătorul Cosmic ar fi putut repeta în India sau Tibet, sau în spaţiu, pe nava spaţială-mamă, ce se învârtea în jurul Pământului, supraveghind experimentul Omului-Dumnezeu- ISUS, că ISUS a repetat experimentul „ morţii aparente” prin Autocontrol Mental Total Subconştient, procedeu pe care îl practică şi în zilele noastre rarii fachiri indieni, ei dându-şi comanda prin subconştient la rărirea respiraţiei şi a bătăilor inimii până la o moarte aparentă, îngropaţi fiind de vii şi dezgropaţi după trei zile, ei revenind la viaţă!

Există asemenea cazuri reale . ( Apoi s-a ridicat, a zburat cu nava sa în cer).

Dar acest procedeu de Imortalizare Cosmică nu poate fi realizat decât de un Om Cosmic, creat şi născut prin inginerii genetice după Prototipul ISUS CRISTOS!

PROTOTIPUL COSMIC AL OAMENILOR VIITORULUI PE TERRA!

Comentarii

09/07/10 19:15
silvia

INTERESANT ARTICOL.DAR TOT NU ATI DESCIFRAT MISTERUL MORTII.UNDE NE DUCEM NOI DUPA CE MURIM?PE ALTA PLANETA SAU PUTREZIM PUR SI SIMPLU CA NU MAI INTELEG NIMIC.STIINTA INCA NU A DOVEDIT CA EXISTA UN SUFLET CARE SE RIDICA LA CER SI SPUN CA MORTILE CLINICE SI CE-IA CE SE INTAMPLA SUNT REACTII CHIMICE ALE CREIERULUI.NU STIU CE SA MAI CRED.DE CE NE-AU CREAT RASA EXTRATERESTRA ?SA FACA EXPERIENTE ?PENTRU CE ?SI NE -A CAM LASAT SA NE FACEM DE CAP ,SA NE OMORAM ,SA NE URAM SI SA TRAIM URAT SA FIM SCLAVI CELOR CARE NE CONDUC CA NU LE MAI AJUNG BANII ,DE PARCA AR LUA CEVA CU EI ,SAU POATE MARILE ELITE ALE LUMI STIU SECRETUL SI PLEACA CU BOGATIILE PE ALTA PLANETA .NU MAI INTELEG NIMIC ,ORICUM SPER SA TRECEM CU BINE DE CE-IA CE SE PREZICE IN 2012 BINENTELES DACA SE VA INTAMPLA CEVA SI SA DEVENIM NISTE FIINTE MAI LUMINATE SI MAI IUBITOARE SA PUTEM SA TRAIM CU IUBIRE SI INTELEPCIUNE SI SA AFLAM ADEVARUL SUPREM .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5