"FILOSOFII SIDERALE - ESTE O CARTE-CHEIE COSMICĂ ÎN PROGRAMUL NOSTRU IDEATIC-LITERAR-FILOSOFIC-ŞTIINŢIFIC-COSMIC!"

-declară scriitorul SF Al. C. Miloş

-Cartea recent apărută la editura Casa Cărţii de Ştiinţă din Cluj-Napoca este o primă carte de filosofie sau are şi urmele lirice ale cosmopoetului ?

- Precizez, de la început- cred în Dumnezeu şi Iisus- cosmonauţi extratereştri, dar nu cred în religii, dogme, superstiţii, secte!

Dacă citeşti cartea în totalitate şi nu te depăşeşte bagajul informaţional, spiritual şi cultural din ea,dacă şi spiritul, mentalul tău e ca o paraşută, care doar în zbor se deschide, ai curajul şi nu eşti un dogmatic blazat, criticist şi nu autocriticist, bucurându-te de zborul în trecut, prezent şi viitor- chiar dacă doar cu gândul, azi, în viitor! De aceea, cartea de eseuri filosofice , aş remarca doar "gândirea cosmică" este un program filosofic cosmic-sideral, în timp şi spaţiu, prefigurând viitorologic- filosofia cosmică, siderală a viitorului! "Filosofii siderale" este o carte de istorii galactice şi inginerii viitorologice , de prospectare filosofică, cosmolirică, ştiinţifică, istorică, cosmică a viitorului! E o carte cosmică, misionară din spaţiu, pe Terra, deschizătoare de întrebari, meditaţii şi de ce nu şi soluţii în viitor de generaţiile ce vin! Fiecare om citeşte şi întelege cât îl duce, îl ţine memoria cosmică!

- Ce mai cuprinde cartea în premieră universală?

- Fără a fi lipsiţi de modestie cosmică- trebuie să anunţăm că această carte de filosofie, pe lângă viziunea viitorologică a gândirii cosmice a viitorului, încearca, pornind de la Freud şi Jung- o descifrare, o decodificare a trecutului istoric, galactic, extraterestru al rasei umane- a păcatului originar, atât de discutat de cărţile sacre, la o neascultare faţă de divinitatea celestă dar neprecizând obiectul acestei neascultări ab origine- şi efectele secundare ale ei. Cartea propune un raţionament logic, ştiinţific, pornind de la scrierile sacre străvechi, antice: Cartea lui Enoh, Ewuma elish, poemul lui Ghilgamesh, Vedele, Popol-yuh, Ramayana, Upanişade, Mahabharata, Tora, Talmud, etc.- perechea primordială, umană - Adam şi Eva, a fost drogată cu sex, intoxicată cu sex spiritual şi fizic, de soldaţii cerului- extratereştrii, "îngerii căzuţi" cee au deturnat experimentul genetic- cosmic- din laboratorul genetic- Terra- de creare de noi rase cosmice, prin inginerii genetice, extraterestre, selecţionate pentru popularea Universului, de civilizaţii extraterestre, de expediţii extraterestre- de pe a 12-a planetă- Nibiru- a sistemului nostru solar, de locuitorii ei, numiţi în cosmogonia sumeriană "ANNUNAKI" şi "NEFILIMI" în biblie. conducătorul expediţiei de pe planeta Nibiru,- a cărui semn era crucea, "planeta răspântiilor"- era "ZEUL" ( pentru omenirea primitivă) ANU (de unde vine denumirea Anului Astronomic în memoria colectivă) sau DUMNEZEU- ELOHIM, YAHWE- în creştinism şi iudaism, astronaut şi savant- genetician- galactic!

Experimentul genetic Terra- încrucisarea ADN-ului extraterestru, "Dumnezeesc" al Anunnakilor de pe a 12-a planetă Nibiru cu ADN-ul unui om-maimuţă de pe Terra, plus amestecul în retorte genetice cu limfa şi sângele extraterestru - a dus la crearea prin clonare- "după chipul şi asemănarea noastră " (genetică, a ADN-ului ) la OMUL-ADAM sau ADAMU - ceea ce în limba sumeriană înseamna "amestec", muncitor primitiv "cu răspunderi limitate". Pe frescele sumeriene se văd şiruri de ADAMI - creaţi prin clonare! Scopul era ca aceşti ADAMI- oameni să fie ajutoare în minele de aur de pe Terra, căci pulberea de aur, răsândită în ionosfera planetei Nibiru refăcea stratul de ozon al atmosferei, ferindu-i pe locuitorii lui Nibiru de radiaţiile cosmice ucigătoare! Adam şi Eva- fiind drogaţi cu sex- hipersexualitate- de "îngerii căzuţi" şi pedepsiţi pentru "distracţia" lor, au fost aduşi din nou în subanimalitate, în bestialitate, efectele secundare fiind scurtarea vârstei lui Adam- omul de la 1000 de ani la 100 de ani şi idioţirea, oligofrenizarea rasei umane- omul folosind 1-2% din capacitatea creierului, oamenii devenind nişte baterii biologice- cosmice, descărcate energetic, fizic şi spiritual, invadate de boli, înbatrânire şi moarte, prin hipersexualitate - păcatul originar al rasei umane! Să mai remarcăm că algoritmul matematic al echilibrului demografic al terrei a avut şi are de suferit prin suprapopularea Terrei şi apariţia războaielor , a autodistrugerii! Aceasta e- credem noi- decodificarea, în premieră ştiinţifică- a păcatului originar al oamenilor! E realitate ştiinţifică şi nu metaforă lirică!! Iar soluţia- adoptarea unei vieţi ascetice, abstinente, vegetarienne şi folosirea organeelor de înmultire- doar pentru înmultire, pregătindu-se cei aleşi pentru imaculata concepţie isusiană- o înmultire asexuată, artificială, in vitro! Cam astfel ar trebui comentată profesionist, responsabil, ştiinţific- "Filosofii siderale"! Problema e însa că autorul, scriitorul, filosoful, omul de ştiinţă viitorologică, cosmică, emiţătorul, are un fel de lecturi, iar receptorii-comentatori şi cititorii nu ăntodeauna aceleaşi lecturi-informaţii!!! De aici confuziile şi judecăţile superficiale, eronate! Nu-i mai puţin aadevărat că memoria cosmică a oamenilor trebuie trezită- cu aceste cărşi-stimuli-impulsuri- la redobândirea uitatei identităţi cosmice a oamenilor, atinşi de tragism, rătăcire dementă şi amnezie! Noi, oamenii-"Filosofii siderale "o afirmă- clar, ferm: SUNTEM EXTRATEREŞTRII! Acesta e mesajul esenţialîntru fraternitate cosmică al cărţii!!! Dacă nu spui adevărul- că Dumnezeu e astronaut extraterestru, oare nu minţi oamenii şi iei în deşert numele lui Dumnezeu?!

- Ce mai cuprinde cartea "Filosofii siderale"?

- Faptul că oamenii farisei ai credinţei , ignoranţi, fără ştiinţă, sunt de fapt....necredincioşi!

Spre informarea dreaptă, ştiinţifică a cititorilor- cartea cuprinde pe lângă o istorie invizibilă a Terrei , Iisus Cristos- prototip cosmic al omului, comunismul ce va reveni, de la Eminescu la NASA, etc. texte literare programatice- precum: "Manifestul cosmoartei2, ce în legătură cu "Gândirea cosmică" propune generaţiilor viitoare - Startreck- o cosmoartă, cosmopoezie, cosmopictură, cosmomuzică, cosmoarhitectură, cosmofilm, cosmoteatru, cosmocultură, cosmoproză, cosmocritică, cosmoistorie a artei şi literaturii şi o cosmofilosoofie - "Gândirea cosmică", nou curent artistic, ideatic, ştiinţific, cosmic, de inspiraţie SF ! De asemenea : " NOLTA- noua ordine literară terriană anticipativă"- adică, aducerea în primplan, în viitor- a literaturii ştiinţific, a literaturii SF- adică, a lui Jules Verne, H. G. Wells, Artur C. Clarcke, Isaac Asimov, Stanislav Lem, Raz Bradburz, Erich von Daniken, Thimotz Good, Jaques Valle, Robert Charroux, etc. Apoi, "Ciocnirea civilizaţiilor", - în care se încearca să se pună în picioare , cu fruntea spre stele, să se vaccineze Omenirea cu Adevărul Ştiinţific şi nu al religiilor- capcane prin imbecilizarea mistică, paranoică, prin idolatrie a omului , ale gândirii primitive ce vor dispărea în 50-100 de ani, cele 200 existente pe Terra arătând, prin Grila cosmică a "filosofiei religiilor" a lui Mircea Eliade, că omul religios, primitiv, fără ştiinţă şi întelegere - văzând coborârea lui Dumnezeu pe Terra dintr-o navă spaţială, OZN- a păstrat în subconştientul colectiv: clădirea tuturor bisericilor din lume se numeşte nava bisericii, adică nava cosmică, veşmintele clericilor seamănă cu costumele de cosmonauţi, altarul cu motorul, cu bordul de comandă al navei extraterestre, iar crucea- cu o posibilă cheie de contact, de pornire a motorului fotonic al rachetei, etc. Cartea încearca să trezească cittitorii parcă din somnul raţiunii, de 1000 de ani- din basme, dar, atenţie, somnul raţiunii zămisleşte...monştrii!!! Biblia- este o poveste cu rachete şi astronauţi extratereştrii, Apocalipsa 2012- va fi o trecere a Terrei printr-un Nor interstelar, o Centură Fotonică a Galaxiei, cu schimbarea AD-ului vieţuitoarelor Terrei, cu mutaţii genetice şi geologice- putând fi salvaţi cei ce cred în Ştiinţă şi nu în Dogme, de către Comandoul Intergalactic Ashtar, apoi legătuura dintre Vatican, USA şi cele 9 rase de Extratereştrii prezenţi pe Terra, etc, etc, etc. Cred că v-am dezvăluit destul din conţinutul dens, deschizător de Memorii Galactice, pentru a merge la biblioteci şi a o citi!

Purtaţi-vă în viaţă ca nişte Fii de Dumnezeu ce suntem, cu toţii, ca nişte Cetăţeni ai Cosmosului!!!

Foto Niculae Vrasmas

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5