ALDE şi-a impus un nou viceprimar la Josenii Bârgăului: Cornel Nemeş

Cornel Nemeş este nominalizarea făcută de Delegaţia Permanentă ALDE  BN pentru a ocupa fotoliul de viceprimar, rămas vacant după demiterea fostului consilier democrat-liberal Teofil Bota susţinut de cei din PSD.

Informaţia a fost confirmată astăzi de preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, cel care ne-a explicat următoarele: „ După momentul demisiei fostului a viceprimar Tudorel Ciotmonda prin plecarea acestuia la pensie, grupul de consilieri ALDE format din cinci persoane, l-a propus pe Cornel Nemeş, asta ca urmare a aplicării protocolului semnat cu PSD. Cu toate acestea, în momentul votului, un alt consilier, Teofil Bota  s-a autopropus pe funcţia de viceprimar şi votat ,de tot grupul PSD, el exercitându-şi pentru o scurtă perioadă de timp mandatul de viceprimar. În acest caz, am fost nevoiţi să aplicăm prevederile statutare dar şi cele ale Legii 215, astfel că Teofil Bota şi-a pierdut sprijinul politic, după care a fost exclus din partid”, a precizat Ţintean.

Potrivit celor spuse de liderul democrat-liberal bistriţean, funcţia de viceprimar a fost vacantată pe data de 2 martie printr-un ordin al prefectului Ovidiu Frenţ, astfel că, ALDE Bistriţa-Năsăud a decis ca această funcţie să fie ocupată de preşedintele organizaţiei Josenii Bârgăului, consilierul local Cornel Nemeş.

 

Comentarii

13/03/18 20:59
Florin

Nesimțirea a atins cote maxime ! Domnu Nemes”nemtucu” sta la masa cu tine și te vinde după după ce iese pe poarta! Ăsta este caracterul lui Nemes Cornel! Nu poate un tânăr viceprimar ca Nicușor Bota sa rămână in funcție că imediat vine comunistu și te înlocuiește! Rușine domnule Nemes Cornel, nici măcar primarul nu vă suportă și îți mai dorești această funcție ! Eu unu aș da o șansă unui tânăr să demonstreze cea ce poate după care îl dam afara nu sa “tânjești” după ciolan! Dacă aveți copii sper sa nu le povestiți despre asta, nu de alta dar mie frica să nu îți urmeze caracterul!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5