Primim la redacţie

Alexandra Buzan, de la magazinul „Influent” Bistriţa, casiera ce a făcut un gest minunat

O întâmplare cu final fericit

Mă numesc U.M., am 73 de ani, şi sufăr de un cavernom care-mi dă mari dureri de cap, diminuarea activităţii vizuale, dezechilibru fizic etc.
Marţi, 16 octombrie a.c., m-am dus la magazinul „Influent” din Bistriţa să-mi cumpăr materiale de construcţii pentru acoperişul casei părinteşti, acoperiş distrus în parte de furtuna din septembrie 2017.
Am comandat materialele, le-am plătit şi am lăsat la casierie factura pentru şoferul unităţii, care urma să-mi transporte gratuit marfa în satul Simioneşti, comuna Budacu de Jos. Preocupată fiind şi de întâlnirea cu medicul neurochirurg, dr. Andrei Farcaş, în Spitalul Judeţean, am uitat la casieria magazinului un carnet în care era o sumă mare de bani. Menţionez că la ghişeul casieriei nu mai erau alte persoane în afară de mine şi doamna casieră. Am plecat grăbită spre spital. Pe drum, am fost anunţată telefonic de doamna casieră că alături de factură am lăsat la casierie şi un carnet în care sunt mulţi bani şi pot să mă întorc să-i recuperez.
M-am întors repede la magazin, mi-am recuperat banii, vrând să-i ofer doamne casiere un mic dar pentru gestul său. M-a refuzat categoric!
Onesta doamnă, pe numele Alexandra Buzan, consider că poate fi un model nu numai pentru lucrătorii din comerţ, ci pentru toţi semenii noştri, şi mai ales pentru tineri. Dacă doamna Buzan şi-ar fi însuşit suma uitată de mine, fără martori, ar fi putut petrece câteva zile de neuitat pe plajele însorite ale Greciei, Turciei sau în oricare din frumoasele capitale europene – Paris, Londra, Roma, Viena etc. N-am făcut-o! S-a gândit, probabil, că suma a fost adunată de mine, îndurând multe privaţiuni, nu dintr-o pensie specială, ci din pensia câştigată de drept, pentru care am contribuit 41 de ani, muncind din greu, atât cât am putut, numai în ţara mea natală.
Îi mulţumesc pe această cale doamnei Alexandra Buzan, rugându-l pe Dumnezeu să-i dăruiască sănătate, noroc şi ani mulţi fericiţi alături de cei dragi.
De asemenea, felicit conducerea magazinului „Influent” din Bistriţa pentru că are asemenea angajaţi cu verticalitate morală, care fac cinste unităţii în care lucrează.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5