Lansare la sediul PNL

Alt actor, aceleași piese?

Interogației  prilejuite de lansarea în cursa electorală a profesorului  universitar doctor Adrian Titieni,  rector  la Univesitatea  Națională  de Artă Teatrală și Cinematografică  „Ion Luca Caragiale” din București, candidat  propus  de către PNL BN  pentru ocuparea  fotoliului de primar al Bistriței,  care a avut loc astăzi la sediul din municipiu al partidului -  vom încerca să răspundem, precum  celebrul  rabin, în cîteva trepte esențiale, prin: DA, BA  și ... VICEVERSA.  Pentru  că pretendentul  este realmente un actor de succes, cu  verb articulat la purtător, care nu-și va abandona caratele talentului  interpretativ și, cică, la cei  53 de ani pe care-i va împlini în curâd, mai dispune de forța  fizică și mentală, de a pendula  ritmic, între cele două  cetăți   „B”.

 În conformitate cu fotogramă prezidiului,  staful  local și județean  compus din copreședinții: Tuță și Hangan, respectiv, Dolha  și Curtean   au cuvântat, scurt, la obiect și, evident, laudativ-curtenitor, iar jurnaliștii și, mai cu seamă, știristele de față s-au dovedit, percutanți și mai ales, insistente de a ieși cu orice preț,  la rampă.

 Din alocuțiunea rostită de universitar am reținut că vrea să asigure urbei,  în mandat, nu numai  „continuitatea în istorie”, ci cu deosebire „strălucire în evoluție” de o asemenea manieră încât,  localnicii să nu mai râvnească  la un vetust statut  de „oraș al pensionarilor”.  Cum va realiza asemenea deziderate urmează  a ne desluși  ulterior, printr-un „program clar și bine structurat”.  Oricum acest lucru se va petrece  după ce candidatul își va încheia, în curând, mandatul de rector. De unde și apreciera noastră că: va deveni  un alt fel de actor,  cu dorința și putința(?) de a regiza, dar și juca, aceleași piese,  dintr-un repertoriu al promisiunilor, care sunt  puse pe tapet, într-un anume ritm,  de peste un sfert de veac, de mai  toți politicienii. 

Comentarii

22/02/16 14:48
Spectator.

Actor autentic în devenire actor politic autentic. Locul faptei: scena bistriţeană. Să vedem cum o să aplaude spectatorii! Mai sigur că mulţi o să huiduie ca de fiecare dată. Dacă nici un asemenea personaj nu-i potrivit, atunci cine? Om vedea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5