Alte 2 decese anunţate de autorităţi, în contextul pandemiei la o femeie de 77 ani şi un bărbat de 64 ani, ce sufereau şi de alte boli

Numărul deceselor asociate pandemiei de coronavirus a crescut în judeţul nostru la 57, alte două persoane fiind raportate de autorităţi că au pierdut lupta cu CoVid-19, pe fondul unor bolic cronice.

Este vorba despreun bărbat de 64 ani, care avea diabet zaharat tip I, hipertensiune arterială şi obezitate. Acesta a fost iternat în 19 iunie la Secția Boli Infecțioase, confirmat Covid-19. A fost transferat in 22 iunie la Secția ATI pe fondul agravării stării de sănătate. A decedat în 11 iulie.

De asemenea, a fost anunţat şi decesul unei femei de 77 ani, care suferea de cardiopatie ischemică cronică, hipertensiune arterială stadiul, insuficiență ventriculară stg., artimie ESSV si ESV, insuficiență venoasă cronică şi un infarct miocardic vechi.

Ea a fost internată prin UPU la Secția Medicină internă-ATI în data de 1 iulie, confirmată Covid-19. Starea de sănătate i s-a agravat și a decedat in 11 iulie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5