Alte 6 decese asociate pandemiei, raportate in judet

Alte 6 decese au fost anuntate de autoritatile din Bistrita-Nasaud, pentru perioada 13-17 decembrie, la persoane care erau infectate si cu Covid-19.
Femeie, de 80 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu hipertensiune arterială, obezitate, internată în 29 noiembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 16 decembrie.

Femeie, de 53 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu hipertensiune arterială și probleme cardiace, internată în 9 decembrie pe Secția Medicină Internă (insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie, pancreatită acută, insuficiență renală acută, confirmată pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 13 decembrie.

Bărbat, de 65 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu ciroză hepatică, diabet zaharat tip II, internat în 10 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 15 decembrie.

Bărbat, de 78 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu diabet zaharat tip II, sechele AVC, internat în 13 decembrie pe Secția Medicină Internă (pneumonie, cetoacidoză, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 17 decembrie.

Femeie, de 80 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu probleme cardiace, diabet zaharat tip II, internată în 12 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, bronhopneumonie acutizată, insuficiență respiratorie cronică acutizată, confirmată pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 17 decembrie.

Bărbat, de 75 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu afecțiuni oncologice, hipertensiune arterială, internat în 2 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie bilaterală severă, insuficiență respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 15 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5